Erkek Arkadaş Arıyorum Bayanım

Erkek arkadaş arıyorum diyen bayanlar buraya!

Türkiye’nin her yerinde arkadaş olmak isteyen bay ve bayanların buluştuğu sosyal paylaşım sitemize hoş geldiniz.

Güvenilir erkek arkadaş bulmak zor olabilir, ama burada güvenilir arkadaş bulmak çok basit yorum bazlı sitemizde kendini tanıtıcı yazıları okuyarak erkek arkadaşınızın nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu, mesleği nedir, boy, yaş ve hangi şehirde yaşadığını bileceksiniz.

Gönderdiğiniz yorumlar editörlerimiz tarafından incelenip öyle onaylanıyor kötü söz kullanılması kesinlikle yasaktır.

erkek arkadaş arıyorum telefonum (829),bayanım erkek arıyorum (276),arkada aryorum erkek (209),erkek arkadaş numaraları (154),arkadas bul (150),erkek arkadaş arıyorum tel (138),erkek arkadaş arıyorum (126),erkek arıyorum telefonum (117),erkek arıyorum dulum (113),

164 Comments

  • Aybars
    17 Ağustos 2012 - 17:04 | Permalink

    Ben Aybars, Yaş 27, Boy 180, 75 kg Esmerim Dul ve olgun bekar bayanların aramasını bekliyorum …. 0 543- 585 -53- 97

    • NURTEN
      19 Aralık 2012 - 23:42 | Permalink

      selam dürüst erkek arkadaş sitesi arıyordum burası denk geldi ciddi bir arkadaşlık için buradayım paraya pula falan ihtiyacım yok sadece samimi seviyeli bir arkadaşlık için erkek arkadaş arıyorum

      • 22 Aralık 2012 - 21:03 | Permalink

        merhaba ben sezer sizinle tanısmak arkadas olmak isterim yas 48 170 74 kilo esmer biriyim calısıyorum facebook sezer senturk ekleyin tanısalım

      • mali
        24 Aralık 2012 - 14:13 | Permalink

        dürüst güvenilir bayan arkadaş arıyorum

      • fatih
        09 Ocak 2013 - 01:59 | Permalink

        aynı duyguları paylaşıyoruz sanki.istersen arayabilirsin. fatih_guneyy27@hotmail.com

      • ahmet
        16 Ocak 2013 - 11:01 | Permalink

        mrb nurten seninle konuşmak isterim tabi sende istersen ahmet_perdal@hotmail.com

      • 27 Ocak 2013 - 09:51 | Permalink

        bende aynı düşüncedeyim nurten ara beni

      • Anonim
        02 Şubat 2013 - 15:52 | Permalink

        İsmim kerem çağrı yaparsanız ararım.

      • mustafa
        02 Mart 2013 - 23:12 | Permalink

        ben denizli den mustafa 33 yaşındayım ciddi kişilerle arkadaş olmak yuva kurmak istiyorum -0507-568-69-2x

      • şenol
        17 Mart 2013 - 00:23 | Permalink

        ara tanışalım veya mesaj at

      • ugur
        12 Nisan 2013 - 13:12 | Permalink

        slm mrhb benn ugur tank nurten durust bı arkadaslık arıyorum benım de paraya pula ıhtıyacım yok ıstersen gorusebılırız 0554 962 59 xx ugurtank_3535@hotmail.com

      • ahmet
        21 Nisan 2013 - 14:45 | Permalink

        slm.ben ahmet can.duygusal derviş ruhlu biriyim.şairlikde var.duygusal vakit geçirebileceğim samimi bayan arkadaş arıyordum.

        dervisruhlu_0621@hotmail.com
        bunu ekleyip.bana yazabilirsiniz.görüşmek dileği ile.

      • kadir
        02 Temmuz 2013 - 12:15 | Permalink

        nurten hanım sizinle tanışmak istiyorum 54649437** numaradan ulaşabilirsiniz 21 yaşındayım bekarım uzun boylu sarışın yeşil gözlüyüm sizinle tanışmak görüşmek istiyorum itfaiyeci12@hotmail.com

      • kenan
        01 Eylül 2013 - 20:38 | Permalink

        seLam Ben 28 YaŞında bekar esmer bir deLikanLıyım istanbulda yanLız Yaşıyorum namusuna sahip cıkacak bana erkeqim diyecek cidi bayanları bekliyorum kanat_iletisim@hotmail.com MESAJ VEYA CAGRI BEKLİYORUM LÜTFEN CİDİ OLANLAR EWLİLİK AMACLI OLANLAR BANA ULAŞSIN YAŞ SORUN DEGİL!!!!

      • MURAT
        19 Ekim 2013 - 09:51 | Permalink

        selam nurten mugladan murat yasım 40 178 85 kumral facebook muratcinar2008@hotmail.com seni tanımak isterim beklerim saygılarrr

      • HAYRETTİN
        01 Haziran 2014 - 12:33 | Permalink

        SAYGILARIMLA SEVGİMLE OLGUN KİŞİLİGİMİ SİZE SUNUYORUM GERİSİ SİZE KALMIŞ EMEKLİ HAYRETTİN ALLAHDAN HAYIRLISI.Allah’a emanet olun

      • ABDULAH
        09 Temmuz 2014 - 05:15 | Permalink

        BEN İZMİR çeşmeden öturuyorum bitlisliyim yaş 40 6 ay önce eşimi kayip etim cidi dürüst sevgi saygı bilen iyi günde kötü günde el ele göz göze gönül gönüle bir ömür boyu bu yolculuğa varım diyorsan buyurun

    • gul
      06 Şubat 2013 - 21:10 | Permalink

      mrb ismim gul yunanistanda kaliyorum kokenim izmirli annemi babami kaybetim benimde niyetim cidii olene dek hayatimi palasacak kisii ariyorum tel nom 003069756543xx ciddi olanlar arasin

  • Serkan
    01 Eylül 2012 - 23:26 | Permalink

    Ben 40 yaşındayim 178 boyundayım 78 kilodayım kumral bir beyim bayanların dikkatine ciddi isen bana ulaşabilirsin

    • Anonim
      23 Kasım 2012 - 13:37 | Permalink

      ben nezahat tanışmak istersen buraya cevap yazabilirsiniz prensib icabı mail adresimi ve telefon numaramı koymuyorum buraya

      • Anonim
        04 Aralık 2012 - 12:40 | Permalink

        slm ben cevriye ciddi düşünen beylerin sadece mail ve facebook adreslerini bekliyorum telefon numarası bırakmayın aramam:)

      • hakan
        04 Aralık 2012 - 15:40 | Permalink

        slm nezahat hanım ben hakan konuşalım mi eğer uygunsanız beni mail adresimden ekleyip telefon numaramı size veririm arar tanışırız;)

  • mehmet
    15 Ekim 2012 - 01:23 | Permalink

    beni arayın bayanlar, yaş 33 istanbul bekarım amacım ciddi bir ilişki kurmak yalnızlığa bir son vermek istanbul çevresinden dul bekar bayanları bekliyorum

    • nadide
      11 Kasım 2012 - 17:05 | Permalink

      ben 30 yasındayım evlenmek istiyorum cok hamaratım titizim bakımlı işi gücü olan bi eş istiyorum kendinize guveniyorsanız arayın

      • nadi
        23 Kasım 2012 - 21:42 | Permalink

        selam sizinle tanışmak isterim ararmısınız maksatım evlilik sizde gerçekten bir erkek arkadaş arıyorsanız bu şansı bana vermenizi isterim

      • Gülcan
        27 Kasım 2012 - 04:38 | Permalink

        Ben Gülcan ciddi düşünen bey arıyorum niyetim evlenmek Fas tan katılıyorum Türkçe biliyorum Türkiye’den durumu iyi biriyle evlenmek istiyorum yaşım 23 daha hiç bir erkek arkadaşım olmadı niyeti düzgün olan beylerden not bekliyorum

        • mehmet
          12 Aralık 2012 - 20:38 | Permalink

          selam gülcan hanım bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum yaşım 24 konya da oturuyorum artık yalnızlıktan bıktım ararsanız konuşabiliriz e mail hakancan_sempati88@hotmail.com yalnızlığıma son ver mek istiyorum hiç kimse ile ilişkim olmadı gerçekten ciddi olan bayanları bekliyorum

        • ali
          12 Aralık 2012 - 23:50 | Permalink

          madrid_21gs@hotmail.com ekle konuşalım tanışalım tanımak için sohbet etmek gerek maddi manevi durumum iyi zengin fakir olması hiç fark etmez önemli olan sevgi aşk bulabilirsem mutlu olurum

        • cuneyt
          10 Şubat 2013 - 13:31 | Permalink

          slm gulcan ben cuneyt senle tanışmak istiyorum evlendım ayrıldım iki yıl oldu eyer sana uygunsa bu adrese bak cuneyt_demirci52@hotmail.com numaram bitane cocum var benim yaşim 30 boy 175 kılo 65 kumralım tabi icinde allak korkusu varsa ara

        • 05 Mart 2013 - 16:28 | Permalink

          selam senle tanışmak istiyorum ama sana nasıl ulaşırım onu bana söle ona göre ulaşayım barcelona_te_amo@hotmail.com bu benim adres burdan bana mesaj at ya da sen bana adresini yaz

        • 15 Nisan 2013 - 13:29 | Permalink

          SLM BEN GOKHAN NIYETİ CIDDI OLAN BAYAN BEKLIYORUM 25 YAS USTU VE 34 YAS ALTI BEYAZ VEYA BUGDAY TENLI BIR BAYAN ARIYORUM elma_suyu78@hotmail.com BEN SIZE DONERIM ALLAHA EMANET OLUN

        • berkay
          25 Nisan 2013 - 01:09 | Permalink

          slm nasılsınız.sakıncası yoksa tanısmak istiyorum sizinle yalnız yasıyorum 25 yasındayım yaşa takıntım yoktur güzel bir arkadaşlık dostluk olsun yeterli sizde evet dersenız mesajınızı beklicem şimdilik hoscakalın 55333152xx esrarengizferhat@hotmail.com

        • ramazan
          11 Haziran 2014 - 05:32 | Permalink

          Slm Gülcan ben ıstanbuldan ramazan senı tanımak konuşmak ısıtıyorum uygun olursa senınle evlenmek yuva kurmak ıstıyorum benı ararsan sevınırım aramanı beklıycem Gülcan görüşmek üzere kendıne ıyı bak

  • AHMET
    21 Ekim 2012 - 14:08 | Permalink

    selam ciddi birlikte herseyi yapabilecegimiz ciddi bayan arıyorum varsa benim gibi düşünen mail adresimi ekleyebilir delidolu17_17@hotmail.com

  • sultan
    04 Kasım 2012 - 22:52 | Permalink

    Ben sultan Ankaralıyım dürüst elit bir beyle tanışıp gerçekten bir evlilik yapmak istiyorum ailem yok çocuk bakıcılığı yapıyorum yaş 22 niyetim kötü değil lütfen gerçek evlilik düşünenler eklesin

    • said
      08 Kasım 2012 - 00:17 | Permalink

      slm sultan hanım sizinle tanışmak isterim eskişehirde yaşıyorum eğer niyetiniz ciddi ise sizden mail adresinizi veya facebook adresinizi bekliyorum

    • Rozerin
      08 Kasım 2012 - 08:24 | Permalink

      slm ben Rozerin aslen Samsunluyum ama İsviçre de yaşıyorum 23 yaşında dul biriyim eşimi 3 ay önce kaybettim bankada çalışıyorum Türkiye veya İsviçre’de yaşayan Türk beylerle evlenmek istiyorum niyeti sadece yuva kurmak isteyenler varsa bana mail atabilirler.

      • bekir
        10 Kasım 2012 - 14:41 | Permalink

        Selam tanisabilirmiyiz mail adresim bekirkocamanoglu@hotmail.com

      • Selma
        12 Kasım 2012 - 16:50 | Permalink

        Selam yalan Dünya’da doğru dürüst bir insanı bulmak oldukça zor arkadaşımın buradan tanıştığı dürüst bir insan sayesinde buraya ilanımı bırakıyorum. Aile düzenim ve çevrem geniş ama kolay kolay kimseyle çıkmam bunu başaran gerçekçi bir erkekle tanışmak güzel olur bekliyorum

        • Mehmet
          13 Kasım 2012 - 23:03 | Permalink

          Mrb ıyı aksamlar salma ben mehmet evet guzel birşey guzel olan kimseyle kolay kolay çıkmamak bende bır türlü birini bulamadım ben senden daha cok titizim yanı kolay kolay kimseyi beğenmemiş biriyim benim aradıgım bır eşi yokdur bır inci gibi değerli bır zümrüt gıbı ışıl ışıl ışık saçan gozler bır bakişi bile bır erkeğini aklini alacak bır guzel olsa onu kalbini ne yapar ne eder o pırlanta gıbı değerli kalbini kazanırım….Not sen ne oldugun belirsiz???kim niye çaba göstersin??? Dımı ben hiç oralı bile olmam der sana by

        • Ebru
          20 Kasım 2012 - 00:14 | Permalink

          mrb Antalya da yaşayan beyler ben Ebru ömür boyu eş adayı arayanlar eğer ciddi iseniz ben burdayım yazdığınız notları okuyarak size telefon numaramı ve mail adresimi vereceğim

          • Elvida
            24 Kasım 2012 - 15:18 | Permalink

            Elvida ben Almanya Köln den katılıyorum buraya dul yalnız bir bayanım çalışıyorum eşimden kalan evim arabam var 28 yaşındayım Türkiye ve Almanya içinden evlenmek isteyen dürüst seviyeli beylerden cevap bekliyorum tanışıp anlaşırsak evleniriz

          • gul
            28 Kasım 2012 - 14:43 | Permalink

            slm ismim gul bg yasiyorum 26 yasindayim ardim durust sayigili yalansiz biriyletanismak ve hayatimi yasamak ben ona ilk baharimi oyisa bene 2 baharini yasasin

          • ufuk
            14 Nisan 2013 - 18:29 | Permalink

            merhaba ben ufuk.36 yaşında 1.77 boyunda oldukça hoş ve kültürlü biriyimdir.istanbul kadıköyde oturmaktayım.mali müşavirim.özel bir şirkette mali işler müdürüyüm.eğer ilgilenmek isterseniz bana bu mailden ulaşabilirsiniz.görüşmek dileğiyle.

          • murat
            19 Mayıs 2014 - 12:08 | Permalink

            Slm ebru ben cidi dürüs insan oldugunu düşünüyorum tanışmak istersen çagrı atman yeterli konuşalım anlaşa bilirsek neden olmasın açık sözlü biriyimdir görüşmek istersen aramanı bekliyorum

          • ibrahimm
            24 Haziran 2014 - 19:33 | Permalink

            mrblar ebru hnm bn de antalyadan ismim ibrahimm sizin lee ciddi anlamdatanışmak isterimm tabii sizde düşünürsenizzz msnn ibrahimm yaşım 30

        • selma
          16 Ocak 2013 - 02:16 | Permalink

          Slm Selma ben Devran niyetin ciyse bana lutfen cevap ver. zeperi@hotmail.de

        • Anonim
          17 Ocak 2013 - 01:21 | Permalink

          Slm. Selma ben Devran Almanyada yasıyorum Niyetin ciddiyese lutfen cevap ver. zenperi@hotma.de

        • caner
          05 Şubat 2013 - 13:15 | Permalink

          slm ben caner durumunuz hoşuma gitti gerçekten tanışmak isterseniz bana yazın tanışalım ben izmirdeyim ilgilenizseniz buyrun tanışalım

        • mecit
          01 Mayıs 2013 - 15:10 | Permalink

          mrb lar selma hanım oncelıkle naısslınız ılanıznız ıcın sızın gercekten tebrık edırım ben ıst dan tanışmak ıstersenzı sevınırım 0539774271* tel nhumram kenısnıze ıyı bakın

        • Anonim
          26 Temmuz 2013 - 03:31 | Permalink

          aşk karanlıkta kalmış bir kuşun ,ışığı gördüğünde sevinçle kanat çırpışı gibidir.Gerçek aşk ALLAH,AŞKIDIR!Sendede Allah aşkı varsa bana telefonunu yaz ve bir ömür mutlu olalım.

      • yusuf
        13 Şubat 2013 - 14:46 | Permalink

        slm rozerin seninle tanışmak istiyorum ben 5 yıl oldu eşimden ayrıldım çocuk yok

      • adem
        12 Mart 2013 - 17:59 | Permalink

        rozerın hanım sııznle tanısmak benım ıcın buyuk bır seref olcak eyer sızın ıcın mumkun olursa ısmım adem bu benım tlf numarm efendım 0554 80559** k.ib hoscakalın dostca kalın.. hersey gonlunuzce olsun..

      • 04 Mayıs 2013 - 03:11 | Permalink

        merhaba Rozarin evlenmekte ciddi isen maddi duruma önem vermezsen önce insanlık düşünce dersen ben burdayım sizile tanışıp birlikte mutluolmaya hazırım.gecesaktimi.gecesaktimi@hotmail.com. bana ulaşabilirsin

    • arda
      11 Kasım 2012 - 21:07 | Permalink

      mrb..ben ankara cankaya da yalnız yasıyorum..29 yasındayım bekarım hıc evlenmedım..175 boy 75 kg eli yuzuzu temız bırıyım.macera aramıyorum…numranızı bırakın ben donus yaparım…uygun gorursenız tabi…hoscakalın sevgıler secretadonis@yahoo.com

      • sabriya
        16 Aralık 2013 - 16:23 | Permalink

        slm arda ismim sabriya sizine tanismak isterim bekyarim birkez evlilik yaptim 170 boi 60 kilo kumral sac 27 yasindaim ve sizine tanismak isterim eyer evlilik yapmak isterseniz beni ararsiniz eyer niyetiniz jidise sohbet etmek se lutfen beni aramain.

    • 16 Kasım 2012 - 11:43 | Permalink

      selam adım seref 38 yasındayı durust yalanı olmayan bırını arıyorum

    • faruk
      18 Şubat 2013 - 17:15 | Permalink

      sulatan merhaba

      ben ankara çankayadan faruk

      ekle tanışalım ankarafaruk@hotmail.com

    • ilhan
      02 Mart 2013 - 20:54 | Permalink

      eger ki gercek bı arkadaslık arıyorsan ara yada cagrı at tanısalım no 0535893603*

    • ilyas
      23 Mart 2013 - 16:36 | Permalink

      slm ben ilyas bende evlenmeyi düşünüyorum niyetim ciddi eğer side tanışmak isterseniz sıltan hanım msn adsresim ilyas_boztepe@hotmail.com ekleyebilirsiniz

    • mustafa
      24 Nisan 2013 - 13:51 | Permalink

      m_firik@hotmail.com mrblar. şimdilik kısa yazacagım kendımı tanıtma kısmını tanışırken anlatmak isterim. 27 yaşındayım makina mühendisyim ve ciddi bir ilişki düşünüyorum.makina mühendisyim ciddi ve samimi iseniz bana ulaşabilir ve numaranızı bırakabılırsınız bekliyorum ciddi olanları

  • fatoş
    06 Kasım 2012 - 09:28 | Permalink

    Merhaba ben İstanbul’dan Fatoş ciddi düşünen beylerden telefon numarası bekliyorum gerçek arkadaşlık menfaatsiz bir arkadaşlık arayanları bekliyorum

    • ziya
      09 Kasım 2012 - 02:17 | Permalink

      mrb fatoş hanım ben ist dayım sizi tanımak arkadaş olmak istiyorum eğer sende istersen bana ulaşabilirsin cevap verirsen sevinirim ok bbyy

      • Anonim
        19 Aralık 2012 - 19:45 | Permalink

        fatoş hanım ben ali senıle tanısmak işderım tuzla istanbul. benı arasanız sevınırım

      • gamze
        27 Ocak 2013 - 17:48 | Permalink

        0546654684x sizinle tanışmak isterim eğer isterseniz arayabilirsinizz sevgilerimle fatoş saygılarımla dul bi bayanım 33 yaşındayım 33 35 yaş arası beyleri bekliyorum seygı sevgi güven ilk önce allahtan korkusu olan adam gibi adam maddi durumu iyi bana bakacak bi bay arıyorum işşallah bula bilirim saygılarımla fatma

        • yakup
          17 Şubat 2013 - 18:59 | Permalink

          fatma ben adanadan yakup numaram 0541337674x pisman olmicaksın çünkü benim düşündüğüm şeyleri sende düşünüyosun cvb bekliyorum

    • mehmet
      15 Kasım 2012 - 14:02 | Permalink

      mrb güzel ve seviyeli bayanlarla tanışmayı çok isterim sohbet muhabbet eski anılar dertler anlayışlı biriyle paylaşmak ne kadar güzeldir

    • ASiye
      17 Kasım 2012 - 13:37 | Permalink

      slm ben Asiye Trabzon da yaşıyorum ciddi düşünen Trabzon , Rize , Samsun Civarlarından ciddi düşünen beylerden cevap bekliyorum niyetim evlilik sanal alemde tanışıp anlaşırsak reel de evlenmek

    • fuat
      20 Kasım 2012 - 00:06 | Permalink

      mrb Ebru hanım bende ciddiyim Antalya Belek te yaşıyorum yazlığım evim var 35 yaşında eşimden ayrıldım evlilik teklifi ediyorum size buradakilerde şahitimiz olsunlar buradaki herkeside davet edelim bu mutlu günümüze

    • Musa
      23 Kasım 2012 - 23:22 | Permalink

      mrb istanbuldayim 32 yaşındayım sizinle tanışmak isterim

    • semih
      01 Aralık 2012 - 18:01 | Permalink

      mrh adım semih işletme sahibiyim gezmeyi eğlenmeyi severim tanışmak isterseniz aramanızı bekliyor olucam

    • barıs
      11 Aralık 2012 - 17:16 | Permalink

      slm barıs ben nerelı oldugunuzu yazmamısınız ben samsunluyum eger uyarsa yasım 27 183 boyum kumnral ela gozlu atletık ve oldukça yakısıklıyım gendarmelaz@hotmail.com

    • Anonim
      12 Aralık 2012 - 11:42 | Permalink

      menfaatsiz arkadaşlık arıyorum tanışalım

    • Mert
      12 Ocak 2013 - 01:38 | Permalink

      Merhaba Fatoş umarım ciddisindir aramanı beklicem yesil_can41@hotmail.com

    • alı
      15 Şubat 2013 - 15:55 | Permalink

      mrb dogru olmak herseyın bası ben evlenmek deyılde cıdı bır arkadas arıyorum inş fırmasının sahıbıyım yasım 40 benımle tanısırmısın olumlu olumsuz ?cevap saygılarımla ?????imdat
      0532224411x

  • murat
    06 Kasım 2012 - 13:28 | Permalink

    ben murat mersinden bayan kuaforuyum yas 24
    mersinli bayanlardan arama ve mesaj bekliyorum
    yanlız bayanlar cagrıya cevap yok mersindenmurat@hotmail.com

  • serdarr
    10 Kasım 2012 - 15:53 | Permalink

    Ben serdar Ciddi dürüst bayan arkadaş arıyorum ciddi düşünen Türkiye’nin heryerinden bayan arkadaşlar ekleyerek irtibata geçebilirler. serdar_keles_fb@hotmail.com

    • NEVİN
      26 Kasım 2012 - 13:35 | Permalink

      BENDE SENİN GİBİ CİDDİ ERKEKLE TANIŞMAK İSTİYORUM NEDERSİN SERDAR BENİM ADIM NEVİN

      • Anonim
        11 Aralık 2012 - 23:01 | Permalink

        Slm nevin hn tanisabilirmiyiz ben omer

      • baran
        17 Aralık 2012 - 22:53 | Permalink

        slm adımbaran bayan arkadaş arıyorum isdan görüşmek isteyen tlf lütfen isdan olanlar

  • ÜNSAL
    20 Kasım 2012 - 17:50 | Permalink

    SLMBEN UNSAL ANKARA DAN BEKARIM YAS 41 EMEKLIYIM MADDI DURUMUM IYI OLGUN VE CIDDI DURUST BAYANLA TANISMAK ISTERIM ARAYIN CAGRI ATIN TANISALIM

  • Nisa
    23 Kasım 2012 - 23:09 | Permalink

    mrb ben Nisa Balıkesir den dul bir bayanım eşimden 4 yıl önce ayrıldım normal bir iş düzeyim var kirada evlerim var yaş 33 çocuk falan yok herhalde ayrılık sebebimizde bu evlenmek isteyen beylerden sms bekliyorum

    • Anonim
      26 Kasım 2012 - 21:33 | Permalink

      slm ben ahmet ama arkadaşlık istersen buyrun derim yalansız arkadaşlıga varsanız buyrun derim yoksa zaten yapacak bişey yok adım_ahmet_yaş 33_1.75boy_79kilo cep nomu vermek istemiyorum şimdilik msn daha iyi uyar sonra cep ahmet_er56@hotmail.com bekliyorum byy

    • Anonim
      30 Kasım 2012 - 22:57 | Permalink

      mrb niyhotmail.cometınız ciddi ise mesajını ve tlf bekliyorum suleymangumus2010@hotmail.com

    • faruk
      10 Aralık 2012 - 22:25 | Permalink

      mrb n faruk msj atarmısn bana ben gerçekten evlilik yapacak bayan arkadaş arıyorum niyeti evlilik olan bayanlardan kadınlardan mail bekliyorum

    • yavuz
      26 Aralık 2012 - 14:10 | Permalink

      Merhaba nisa hanım. ben bursadan yavuz.yaş 40. siznle tanışmak isterim. bende dul beyim. yalnız yaşıyorum.

    • fatih
      27 Aralık 2012 - 00:34 | Permalink

      mrb nisa ben eskişehirde bir kamu şirketinde çalışıyorum yaşım 37 188 boy 84 kg sarışın mavi gözlü bir beyim evlenmek istiyorum ilgilenirsen

    • yılmaz
      27 Aralık 2012 - 09:43 | Permalink

      sizinle tnaışmak isterim.bende ayrıldım. ciddi birlkitelik arıyorum.Lütfen bir şans evrin tnaışalım anadolu lisesnde matematikçiyim

    • Anonim
      27 Aralık 2012 - 13:58 | Permalink

      selam ben arabistanda calisiyorum bosandim bende yasim 50 turkiyaden emekliyim riyuadda calisiyorum ciidysen yasarriyat@hotmail.com su anda arabistandayim

    • ayaz
      04 Ocak 2013 - 11:12 | Permalink

      ben 42 yaşında 6 yıl önce eşini kaybetmiş dul beyim sizi tanımak isterim msn ayazhikmet06@hotmail.com

    • erkan
      15 Ocak 2013 - 11:48 | Permalink

      nisa tanışmak isterim çocuk sorun değil olmasada olur sende istersen msn yadaerkankoca@hotmail.com

    • halit
      19 Ağustos 2013 - 12:12 | Permalink

      izmir karşıyakadan halit 35 yaş üçyıl oldu boşandım yanlız yaşıyorum aslen manisa akhisarlıyım oto servis ustasıyım amacım tanışıp evlenmek şehir takıntım yok nerde yaşamak istersenis tanışınca gelebilirim 053506558** arayın tanışalım

    • hakan
      15 Haziran 2014 - 09:25 | Permalink

      Merhaba oncelikle ben ank hakanyasim 35boyum1/80kumralim evliydim ama 6ay once bosandim esimden ikinci baharimla tanismak ve evlenip mutlu olmak isyiyorum sizde istwrseniz eger adresm hakankargaci-06@hotmail.com

  • sabri
    26 Kasım 2012 - 00:07 | Permalink

    sizinle tanışmak isteim ciddi iseniz almancaterc@mynet.com
    maıl ve msn nız varsa görüşmek ısterim

  • BAHAR
    27 Kasım 2012 - 14:33 | Permalink

    slm ben bahar bekledim ciddi durust kendisine guvenen kalbi temis olan bir dilim ekmei palyasmasini bilen bir bei efendi olsun efendi.

  • özay
    27 Kasım 2012 - 17:52 | Permalink

    ıstanbulda yasıyom tek yasıyorum formenım cıddı dusunen bayanları beklıyorum ozay_sertbel@hotmail.com

  • murat
    30 Kasım 2012 - 02:56 | Permalink

    merhaba ben rizeliyim rizede yaşıyorum bir bayan arkadaş arıyorum dul yeter ki dürüst ve güvenilir olsun yaş ortalaması 20 ile 30 arası benimle bir ömür boyu yşamak isteyen bayanların notlarını bekliyorum

  • 08 Aralık 2012 - 18:44 | Permalink

    slm ben hasan tekirdag cerkezköyde ikamet etiyorum kendi fabrikam var 32 yas bekarım güvenebilecigim hanımefendiler arasın dürüst ve seviyeli nmr sadece bayanlara lütfen

  • okan
    11 Aralık 2012 - 11:50 | Permalink

    slm ben okan 33y ankaradan ankaralı bayanlar bir arkadaşlıga varsanız msj atın tanıtıcı msj atın birde size hangi saatlerde msj atayım bildirin

  • hakan
    12 Aralık 2012 - 14:14 | Permalink

    slm hakan ben ıstbuldan evlenmek isteyen memur arkadaşlar ben öğretmenim ciddi düşünen bayanlardan mail ve telefon numarası bekliyorum

  • kemal
    20 Aralık 2012 - 12:44 | Permalink

    MERHABA HANIMLAR,BEN OLGUN YAŞDA,DAHA ÖNCE KISA BİR EVLİLİK YAŞAMIŞ, ÇOCUKSUZ, EĞİTİMLİ, KÜLTÜRLÜ, MADDİ-MANEVİ SORUNU OLMAYAN, EMEKLİ, İZMİRDE YALNIZ YAŞAYAN VE ASLEN DE İZMİRLİ BİR BEYİM. SORUMLULUĞUNUN İDRAKİNDE BİR HANIMEFENDİ İLE CİDDİ VE KALICI BİR ARKADAŞLIK DAHASI EVLİLİK DÜŞÜNÜYORUM. ŞAYET KRİTERLERİM SİZE UYGUN İSE BANA YANIT VERİRMİSİNİZ? İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER ESENLİKLER DİLERİM.
    GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE,
    KEMAL

    victorius35@gmail.com

  • Anonim
    20 Aralık 2012 - 15:57 | Permalink

    bekir ciddi ve evlilik isteyen bir hanimla tanisalim ben 1 70 boyunda 80kg kumral ela gozlu yaş 33 benı22 30yas arasi

  • eyüp
    23 Aralık 2012 - 20:53 | Permalink

    mrhb ben istanbul sarıyer den eyüp 36 yaşım 178 by 70 kl esnafım işyerim var iki dost sırdaşlık icin konuşup monoton hayatın tadını cıkarmak icin arkadaş lık ara mak tayım her han gi bir cıkar peşin de digilim cıkar cılar da lütfen yaz masın tşkler ferforje_usta@hotmail.com dan ulaşa bilir siniz tşkler düzeyli anlayış lı dost luk arkadaşlık .

  • ertan
    25 Aralık 2012 - 10:53 | Permalink

    selam ben ertan ankarada yaşıyorum 36 yas 182 boy 85 kg esmer ela gözlü sigara ve alkol kullanmayan sakin bır yaşam tarzı olan bırıyım aılemle kalıyorum kendı şirketımızde firma ortagı olarak çalışıyorum maddi manevi sorunum yok tanısmak istermısınız

    LÜTFEN CİDDİ UZUN SÜRELİ BERABERLIK DÜŞÜNEN BAYANLARDAN MAIL VE TELEFON BEKLIYORUM TEŞEKÜRLERRRRRRR
    UMARIM ARADIGIMIZI BULURUZ HERKESE SAYGI VE SELAMLARRRR

    ertanank_30@hotmail.com

  • EMİR
    26 Aralık 2012 - 21:41 | Permalink

    slm ben emir ist bahcelievler ıkamet ediyorum 26 yasında 1 80 boyunda esmer kuyumluk ısıyle ılgılenn durust bı gencım .ıst ici gorusebılıcegım bayan arkads arıyorumm lutfen kısılık sahıbı durust bayanlar cvp versın tşk emirkan_86@hotmail.com

  • Anonim
    04 Ocak 2013 - 19:19 | Permalink

    merhaba gulcan hanim ben istanbuldan yaziyorum mumkunse sizi tanimak isterim

  • aynur
    06 Ocak 2013 - 14:04 | Permalink

    Ben Aynur ciddi düşünen bey arıyorum niyetim evlenmek Fas tan katılıyorum Türkçe biliyorum Türkiye’den durumu iyi biriyle evlenmek istiyorum yaşım 23 daha hiç bir erkek arkadaşım olmadı niyeti düzgün olan beylerden not bekliyorum yani mailim beklerim

    • MEHMET
      06 Şubat 2013 - 15:35 | Permalink

      merhaba aynur hanım,
      Ben türkiyeden mehmet. 30 yaşındayım. bende düzgün bir bayanla evlenmek istiyorum. tanışmak istiyorum.

    • Abdullah
      16 Şubat 2013 - 00:23 | Permalink

      Aynur hanim mrh ehlen vesehlen biki ben
      Abdullah ciddi durust gercekten cok durist
      Duygusal yardim sever karsimdaki insanlara
      Saygi sevgi hurmet eden bir kisiligim var asla
      Kimseyi rencide edecek hateketi yapmam
      Aynur hanim bende arapm dilersen cvp yaz
      Tanisalim msn budur nom 53577998xx bek

    • Denis
      26 Mart 2013 - 13:05 | Permalink

      Merhaba , Oncelikle kendimden Bahsedeyim İsmim Denis İstanbulluyum ama izmir Karsıyaka da matematik ogretmniyim ve sizle tanısmak istiyorum siz de isterseniz tabi.. denis.aslan@hotmail.com

  • nihal
    10 Ocak 2013 - 14:06 | Permalink

    merhaba ismm nihal 26 yasindayim citi evlilik dusunn biri arasin bulgaristand akaliyorum ama yurt disina da gidebilirim

    • selver
      16 Şubat 2013 - 09:17 | Permalink

      Rizeye gelin gelebilirmisin 46 yaşında hiç evlilik yapmamış bir beyim davetediyorum buyur gel

    • Anonim
      26 Şubat 2013 - 11:09 | Permalink

      slm bende emre softline_06@hotmail.com ciddiym ankaralıyım ekle tanışalım

  • orhan
    22 Ocak 2013 - 16:12 | Permalink

    mrb hanımlar arkadaş olmaya var mısınız? maddi sıkıntım yok saygı sevgi dolu biriyim çağrı atın yeter num 0541519262x

  • serhat
    22 Ocak 2013 - 21:55 | Permalink

    mrb ben serhat akaradayım 28 yasında bekarım bayan arıyorum yakısıklı sayılırım guler yuzluyum karsımdakınınde guler yuzlu olmasını ısterım bırde utangac olamaması ıyı olur 553479113x asktutkusu1984qhotmail.com

  • atakan
    24 Ocak 2013 - 08:37 | Permalink

    ciddi düşünen bayanlar benimle tanışa bilir allah korkusu olacak ama ben atakan arayın tanışalım ciddi olan bolulu-1414-35@hotmail.com

  • sado
    24 Ocak 2013 - 08:45 | Permalink

    Mrb ankaradan ciddi düşünen bayanlar 1.80 boyunda esmer yakışıklı bir beyim faceden bakabilirsin buda numaram 0507 299 38 xx

  • gökhan
    26 Ocak 2013 - 01:13 | Permalink

    merhaba,

    istanbuldan seveceni temizliğe önem veren 22-45 yaş arası bayanlar ile tanışmak isterim. 186 boy 97 kg bşr beyim. 36 yaşındayım. kafamı dinleyebileceğim birlikte huzur bulacağım, benim huzur limanım olacak bayanlar siginak05@hotmail.com msn den ulaşabilir..

  • ÇAKIR
    26 Ocak 2013 - 14:10 | Permalink

    MRB NİHAL HANIM TANIŞMAK İSTERİMSENLE ÇİDİYSEN TABİ

  • ERHAN
    18 Şubat 2013 - 11:46 | Permalink

    BAYANLAR İZMİTTEYİM BENİM GİBİ YALNIZSANIZ ARAYIN TANIŞALIM

  • 23 Şubat 2013 - 19:47 | Permalink

    benim gibi hiç evllik yapmamış dürüst saygılı kariyer sahibi olan kişler arasın ben ev kızıyım açık ögrettim okuyorum

  • Abdullah
    26 Şubat 2013 - 01:10 | Permalink

    Fatma hanim mrh ben Abdullah ilanizi
    Gordum etkilendm gercekten durust
    Adam gibi adam ararsan ben varim
    Inancli imanli allaha hakkiyla kulluk
    Vacibelerimi ifaetmeye gavret ederim
    cvp ver tanisalim

  • bayan
    06 Mart 2013 - 12:33 | Permalink

    bayanim neseliyim civir civirim beni olgun yasta beyler arasin oyun istemem oyun yapmam estoniyada kaliyorum ama buradan gitmeyi istiyorum arkadasim neredeyse bende oradayim telim 003725338379x

    • ahmet
      09 Nisan 2013 - 00:23 | Permalink

      bayan ismim ahmet türkiyedenim bu mesajı denizliden yazıyorum yaşım 48 boyum 1.68 kilom 64 sarışınım kabul ederseniz sizinle arkadaş olmak istiyorum sizi türkiyeye misafir olarak davet ediyorum gelirseniz sevinirim beni bu numuradan arıyabilirsiniz acarahmet20@hotmail.com beni arasanız sevinirim

  • murat
    08 Mart 2013 - 16:38 | Permalink

    meraba nerğiz hanım ben ankaradan murat seninle tanış mak istiyorum ararsan sevinirim no 543809723x

  • Kenan
    15 Mart 2013 - 23:41 | Permalink

    Selem nurten hanim bu dunyada kimseye guven falan kalmadi attik birine guvenip yuva kurmak isdiyorum 28 yadindayim hic evlenmedim ben allahtan karkarim kendimce durus ve oturakli biriyim eger citi bir iliski isderswn aramani beklrim dunyanin neresindede olsa yasamaya hazirim kararini sen ver 0548875678x kendine iyi bak bay Kenan_1984_gs@hotmail.com

  • MERT
    18 Mart 2013 - 13:31 | Permalink

    NEVSEHİR BEN MERT YASIM 28 GÜVENİLİR BAYANLARI BEK. DUL BEKAR FARKETMEZ AMA YAS SINIRI 40 BİRDE NEVSEHİR TERCİĞİM

  • ayse
    27 Mart 2013 - 20:39 | Permalink

    merhaba ben ayse 26 yasindayim kendime cidi arkadas ariyorum boyum 169kilom 57 sacim siya yesil gozlu `holandada kaliyorym denim_opet@hotmail.com

    • 25 Mayıs 2013 - 02:35 | Permalink

      Ben kendi halinde biriyim ben kendimi anlatmayacağım beni anlamak tanımak isteyen varsa beni ararsın konuşalım arkadaş olarak

    • ugur
      07 Kasım 2013 - 03:27 | Permalink

      Mrh ayse hanim antalyada yasayan… Ve isim geregi yurtdisina seyahat ediyorum..sizinle tanismak isterdim..size birakiyorum hos bir bayansiniz yesil gozlu..

  • 13 Nisan 2013 - 17:04 | Permalink

    mraba güzel bayanlar ben antalyadan alican boy 1.70 kilo 65 yaş 34 kendime bayan arkadaş arıyorum telefon no.053424836** telefonlarınızı bekliyorum alicanjasmine07@hotmail.com

  • aynur
    18 Nisan 2013 - 20:23 | Permalink

    merhaba ben aynur yasim 32.boy 170.kilo60.hic evlenmedim arkadas ariyorum durus londrada ysiyorum .aynurgunan@hotmail.com bana ulasmak istersenis ulasa bilirsinis

    • hakan
      18 Haziran 2013 - 20:17 | Permalink

      slm ben hakan ist bekarım yaşım 27 ben gercek bir evlenmek istiyorum aşk istiyorum yalanzız bir sevgi güvenir ve saygi benim niyetim cidi ve eyerki niyetiniz cidiyse buyrun tanışalım derim tabiki ziz bilirsiniz bu arada bu benim numaram mesaj atarsabnaız ararım ben zizi deniz_acet63@hotmail.com buda bekliyorum kendinize iyi bakın iyşalahh görüşürüz tüm kalbimle

    • Ercan
      22 Haziran 2013 - 02:34 | Permalink

      Hi Aynur my name is Ercan 39 years 1.70 and 70 I hope you are the gırl that in my dreams eaytac7@gmail.com

  • mustafa
    26 Nisan 2013 - 11:15 | Permalink

    slm bayanlar ben dul memurum çalışiyorum çocuk yok çok titizim bakımlı bakımlı ,bakılı yalansız dürüst bir bayan arkadaş ariyorum menfatsız ama kendine güvenen ekvesa-giyim@hotmail.com

  • mojtaba
    26 Nisan 2013 - 12:02 | Permalink

    slm ben mojtaba irandan yasim 23 boyom 175 kilo 63 mail adresim mojtaba.salmas@hotmail.com

  • İsilay
    27 Nisan 2013 - 16:32 | Permalink

    40 yasında bir bayanım. İki evladım var. 40 ile 48 yasında cocugu olan saygın durust, ne istedigini bilen, demokrat, kıskanç olmayan, paraya değilde maneviyata önem veren, sevmeyi bilen, inatçı olmayan, pozitif düşünen saygın bir beyefendi ile tanismak isterim. Saygılar sunarim

    • Ali
      02 Haziran 2013 - 00:24 | Permalink

      Merhaba ışılay hanım işte ardığım hanım dedim:)) ben Ali 47 yaşında ortalama ölçülerde izmirde yaşayan birisiyim . mailinizi bekliyorum. 35alibey35@gmail.com

    • engin
      24 Temmuz 2013 - 18:00 | Permalink

      MERHABA TATLI PRENSES, BENİM GİBİ OLGUN BİR BAYANSIN AMA NERDENSİN BİLMİYORUM, SANA ÇOK SAMİMİ DUYGULARIMLA YAZIYORUM. LÜTFEN DİKKATLİ OKU. ADIM ENGİN, İSTANBULDA YAŞIYORUM KISA BİR EVLİLİK YAŞADIM VE 2 YILDIR DUL VE YALNIZ YAŞIYORUM.. SENDEN DE ÇOK ETKİLENDİM. SENİNLE KONUŞMAK VE TANIŞMAK İSTİYTORUM, BENİM PRENSESİM OLURMUSUN? LÜTFEN SKYPE ADRESİMİ EKLE DETAYLARI KONUŞALIM…BEKLİYORUM
      engin.atesoglu2

  • hasan
    17 Mayıs 2013 - 21:05 | Permalink

    selam ben hasan yaş 35 kilo 75 boy 180 istanbul avrpa yakasında otruyorum kendime ayit evim ve arabası olan mati ve manevi sıkıtım yok karşımdaki bayanda aradığım kiriteler dürüs yalanı olmayan citi bi bayanla tanışmak istiyorum 0535 337 59 7x

  • nazli
    21 Mayıs 2013 - 22:02 | Permalink

    mrb ben bayan ismim nazli25 yasindaim citi durust yalani sevmen bir es osa arkadas ariorum beni tanimak isten bana ulasa bilir lutven ciddi olan arasinm

  • özgül
    09 Haziran 2013 - 00:01 | Permalink

    mrb bn özgül pendikten bnde olgun erkekler tercihim 31 yasım göstermıyorum 25 gösterıyorum kendıme guvenıyorum durumu iyi olan beyfendılerle cıkmak istıyorum 0539 575 **

    • Melih
      29 Eylül 2013 - 23:02 | Permalink

      Ozgul hnm , mereba pendıkte 43 yasında yanlız yasıyan iş adamıyım .ziraat muhendısıym gorusmek ve tanısmak istersen, ayfon_melik@hotmail.com veya 53070019** den arayın tanısaşim

  • murat
    22 Haziran 2013 - 15:44 | Permalink

    ciddi bi bayan arkadaş aryorum ve yaşım 21 kahverngi göz kumral saçlıyım boy 1.72 beklyrm bayanalr şişlide yaşıyrm tek kalıyrm istyn yanımda kalablr beklyrm…

  • can
    24 Haziran 2013 - 00:33 | Permalink

    slm ben can adanadan gerçek aşk arıyorum gerçek aşka yelken açmak isteyene ciddi ve evlenmek için bayan arıyorum namuslu dürüst saygılı suatgulec@hotmail.com

  • hakan
    16 Temmuz 2013 - 11:56 | Permalink

    merhaba ismim hakan 24 yaşında 1,93 boyunda 80 kg atletik yapılı bir beyim. 20 – 25 yaşları arasında 1,70 ve üzeri güzel bayanları bekliyorum. Bana mesaj atın ; askcapt20@msn.com

  • emren
    10 Ağustos 2013 - 20:52 | Permalink

    slm bayanlar arayın tada ekleyın tanısalım lutfen nıyetı cıdı bır bayan olsun yasım 29 bekarım adana ve mersın lutfen emregokhan_01@hotmail.com

  • soner
    18 Ocak 2014 - 19:12 | Permalink

    Bilecik merkezde oturuyorum yas 32 boy 180 esmer evlendim ayrıldım maddi durumum iyi allahtan korkan ciddi evlilik dusunen bayanlar çocuk yok yanlizim helal süt emmis biriyle evlenmek istiyorum

  • ismail
    14 Şubat 2014 - 13:24 | Permalink

    İsmail telli 14şubat cuma günü .müslümanlara mübarek olan günde sizlere sesleniyorum Ben mutluluga muhtaçim 170 bbu 80 kg 52 yaşındayım benim gibi sıgara alkol kumarı olmayançıkar amaç gütmeyen yalannı olmayan samimi mert sadakatlı kalbi temiz yuvasına baglı oda mutluluk hasretindeyse öyle birine kavuşmak dilegim

  • cihan
    18 Şubat 2014 - 22:39 | Permalink

    merhaba ismin cihan ankarada yaşıyorum 26 yaşındayım esmer 174 boyunda 73 kilo ciddi bir sevgiyaşamak isteyen 19 ile 26 yaşarası durust bayanları bekliyorum mail adremden ekleyin cihan_1987_gs@hotmail.de

  • emre
    05 Mart 2014 - 18:39 | Permalink

    Ben 36 yaşındayim 178 boyundayım 78 kilodayım kumral bir beyim bayanların dikkatine ciddi isen bana ulaşabilirsin
    skype: kenanaslan_77@hotmail.com

  • nazli
    09 Mart 2014 - 16:32 | Permalink

    slm ben nazli citi durust yalani sevmen ve alah kolkusu bir arkadaslik veya evlilik istiorum ben 25 yas 165 boy 56 kilo sarisim ve citi olan bana ulasa bilir lutven citi olan arasin

  • öznur
    11 Nisan 2014 - 11:45 | Permalink

    slm ben oznur bu tlfon numaram aramk ısteyenler erkeklerle tanısmak ısterım evlenmemıs olsun cıttı durust bır ılıskı bana deger vereck bırı olsun agzı bozuklar benı aramasınlar lutfen

    • irfan
      13 Haziran 2014 - 20:53 | Permalink

      slm ismim irfan ist dan yaşım 30 boyum 1.82 kilom 70 bekarım ist tek kalıyorum tanışmak istiyorum ya siz nedrsin benim için ilk önce kişilik olsun daha sonra durust sevgi saygı olsun istiyorum

  • Davut
    27 Haziran 2014 - 22:37 | Permalink

    Bayan arkadas ariyorum cagri atin yada msj ile tanitin sadece arkadaslik. .mardinden olabilir diyarbakirda olur mazidagda olur her yerden olur . .

  • gürsel
    20 Temmuz 2014 - 02:20 | Permalink

    slm ben 32 yaşında yalnız yaşıyorum oldukça düzenli bir hayatım var bana yakışacak genç ve güzel bir bayanla ciddi düşünüyorum ilgilenen bayanlar mail atabilirler gursel_1981@hotmail.com

  • Bir Cevap Yazın

    E-posta hesabınız yayınlanmayacak.

    Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    bayanarkadasariyorum.org