Dul Bayan Arkadaş Arıyorum Telefon Numaraları

-Ben bilgisayar başında fazla kalamıyorum!
-İşten güçten fırsat olmuyor
-Arkadaşlık sitelerini bulamıyorum alışkın değilim
-Acaba beni anlayacak bir bayan arkadaş bulabilir miyim.
-Artık benden geçti bir kez evlilik yaptım olmadı.

Hep bahane bahane siz istediniz biz yapmadık mı? Artık yalnızlığınıza bu sayfa sayesinde son vereceksiniz. Şans değil ya çıkarsa değil yüzde yüz gerçek ücretsiz bedava arkadaş arama bulma sitemizde dul bay ve bayanları bir araya getirip ileriye yönelik ciddi bir ilişki kurabilirsiniz. Seviyeli olan herkes arkadaş arayabilir takıldığı bir yer olursa bizlere yazarak belirtebilirler. Belirli kurallar çerçevesinde sayfamızdan telefon numarası, mail adresinizi bırakıp işinize gücünüze gidip geldiğinizde devam edebilirsiniz.

dul bayan arıyorum (3123),dul bayan arkadaş bul (2236),dul kadın numaraları (2133),bayan arkadaş numaraları (946),bayan arkadaş arıyorum bedava (617),dul numarası (612),kız arkadaş numarası (313),bayan numarası istiyorum (253),dul bayan telefon (245),

258 Comments

  • ahmet
    29 Eylül 2012 - 09:19 | Permalink

    merhabalar ben eskişehirden ahmet yşım 43 eşimden ayrıldım kendime arkadaş bi bayan arıyorum meslegim mobilya imalat şuan eskişehirde ikamet etmekteyim görüşmek istiyen bayanlara teşekkür ederim

  • Yunus
    06 Ekim 2012 - 20:12 | Permalink

    selâm arkadaşlar ben ankaradan yunus
    internete cep telefonundan baglandigini için her sitesine giremiyorum ancak burdan yazabilirim ben 37 yaşımdayim başımdan bir evlilik geçirdim ve 10 yıldır bekar yasiyorum Suriye deki uzucu olaylar beni suriye dul kalmış yada bir kızla evlenmek istiyorum devamlı bir isde çalışıyorum uysal ve evcimen biriyim ömür boyu mutlu olabileceğim hayat arkadaşımı arıyorum bana MSN adrasim yunustunca2001@hotmail.com

    lütfen evliligi ciddi dusunenler arasin

  • rahman
    06 Kasım 2012 - 16:55 | Permalink

    Evlenmek isteyen dul bayan telefon numarası arıyorum yada telefon numaramı isteyen dul bayanlara veririm evlenmek istiyorum evim arabam işim var

  • sedat
    06 Kasım 2012 - 16:56 | Permalink

    Selam evlenmek isteyen gurbetçi Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda’da yaşayan dürüst bayanlar varsa evlilik için hazırım tanışalım anlaşalım

    • ebru
      23 Kasım 2012 - 15:32 | Permalink

      merhaba benim telim bu bana ulasmak isteyen ciddi beyleri bekliyorum Romanya’dan katiliyorum ciddi beyler arasın lütfen

      • osman
        23 Kasım 2012 - 22:20 | Permalink

        Slm Türkiye bayanları ben dul bir beyim işim evim arabam var eşimden olmayan sebeblerden dolayı ayrıldım yeni bir dürüst bayan arkadaş arıyorum dul veya bekar fark etmez önemli olan bir yuva kurmak

      • Anonim
        24 Kasım 2012 - 21:02 | Permalink

        Erkek arkadaş arayan dul veya bekar bayanlarla evlenmek için geldim ben yaş 24 bir kez evlilik yaptım ayrıldım arkadaş arayan dul bayanlardan telefon numarası bekliyorum

      • isa
        12 Aralık 2012 - 20:00 | Permalink

        merhaba ben isa sizi tanımak isterdim. arayın

        • meliha
          19 Mart 2013 - 00:54 | Permalink

          ben bulagaristandan 18 yasinda

          • murat
            05 Temmuz 2013 - 19:01 | Permalink

            meliha anladımda ta bulgaristanda senin amacın ne acaba siteye ilan vermişsin gel o zaman türkiyeye benle tanış ama para falan isteme gelmen için çünkü buraya gelecen öyle para verirsem burda yüz yüze görüştükten sonra veririm sana

      • kemal
        19 Aralık 2012 - 21:17 | Permalink

        merhaba ebru bana mesaj yolla buluşalım

      • Anonim
        27 Ocak 2013 - 18:16 | Permalink

        meraba ebru senle tanışmak isterim çağrı atman yeterli ben arda bu arada 0539 508 01 5x

        • ali
          26 Mayıs 2014 - 00:35 | Permalink

          ben yanlız yaşıyorum bekarı 34 yaşındahayım kendı evım var ve arabamdaha var gercekten evlenmek isteyen bayanlar arasın

      • Eren
        03 Şubat 2013 - 17:21 | Permalink

        merhaba ebru senin ile tanışmak istiyorum en kısa zamanda mesajını bekliyorum..eren

      • 08 Mart 2013 - 10:45 | Permalink

        Ben ahmet 23 yaşındayım vanda yaşıyorum beni ara 0544 674958x

      • sedat
        18 Mart 2013 - 02:15 | Permalink

        merhaba ebruu bana numaranı veririmisin ?

      • yucel
        28 Nisan 2013 - 12:46 | Permalink

        canım bende romanyada yaşıyorum ve cıddı anlamada evlenmek ıstıyorum yanlız yanlız nereye kadar demı yucel.unver@yahoo.com bucreşte yaşı yorum eger ılgılenırsen daha detaylı konuşuruz

      • MEHMET
        25 Haziran 2013 - 15:06 | Permalink

        BEN ŞANLIURFADAN MEHMET CİDDİ BİR İLİŞKİ VE ARKADAŞLIK KURMAK VE BELKİDE EVLENMEYİDE DÜŞÜNEBİLİRİM BİZ URFALI VE DOĞU İNSANI OLARAK SEVDİKMİ TAM SEVERİZ TELEFON memetkilic_6363@hotmail.com BEKLİYORUM

      • mehmet
        14 Temmuz 2013 - 00:55 | Permalink

        slm bende arıyorum istersen konuşalım sohbet ederiz kusurubakma da bilgi veremiyorum facebook konusuruz cenan-346@hotmail.com adresim

      • ramazan
        18 Temmuz 2013 - 20:29 | Permalink

        mrb ben istanbul dogumlu alanyada yaşıyorum ve senle tanışmak istiyorum ben cidi düşünen biriyim yaş 25 seni bekliyorum 053669086xx cagrın yeter

      • AHMET
        06 Ağustos 2013 - 13:00 | Permalink

        EBRU BEN İSTANBULDA YAZYORUM SANA BENDE YANIZIM BENİM NETİM CİDİDİR YALAN OLMİYAN BİR KİŞİYİM DİR EYER KONUŞMAK İSTERSENİZ BENİM CEP BUDUR 0539 357 64 xx ben ve sen

      • ahmet
        13 Eylül 2013 - 11:56 | Permalink

        Slm.ben.ahmet.turkiye.ankaradan.yas.29boy.1/83.kilo.83.beyaz.tenli.yakisikli.bir.beyim.size.katiliyorum.bende.ciddi.durust.arkadaslik.ariyorum.sizinle.tanismak.istiyorum.eger.kabul.ederseniz.

      • sedat
        13 Eylül 2013 - 13:58 | Permalink

        bende yanlız yaşıyorum evim ayvalıkta maddi manevi sorunum yok yaşım 49 evlilik için bi 30 ve 35 yaş arası bi bayanla tanışıp evlenmek istiyorum ve ciddiyim 0534 83389** hoşca kalın

      • şahin
        30 Ekim 2013 - 03:29 | Permalink

        merhaba ismim şahin 26 yaşındayım ciddi bir ilişki peşindeyim 1.72 boyum 76kilom ela gözlü sarışınım sizide tanımak isterim facebook adresim mail adresim

      • savas
        25 Aralık 2013 - 01:41 | Permalink

        mrb ebru bende cıddı dusunuyorum eger ıstersen tanısabılırız..yasım 27 1.78 boyundayım esmer bırıyımm tlf msj cekersen sevınırım …en kısa zamanda gorusmek dılegıyle :)

      • ömer
        27 Ocak 2014 - 16:06 | Permalink

        selam ben komyada tanışıp mutlu olabileceğim bir bayan arkadaş arıyorum ilgilenen bayanlar özele açıktır arayın tanışalım…

      • arda
        17 Şubat 2014 - 20:29 | Permalink

        slm ebru adım arda hatay iskenderunluyum istanbulda taşaronluk yapıyorum 29 yaş ela gözlüyüm 180 boyundayım ben cidi anlşamda yazmaktayım kendime namus ve dürüst bayan arıyorum bir birimize güvenip ve bir birimizi anlamak şartıyla beni tercih edfersen

      • berati
        26 Şubat 2014 - 12:09 | Permalink

        selam ebru evlenmiye düşünuyorsan bende evlenmiyi istiyorum adim berati yaşim 25 buda face adresim berati_baba@hotmail.com ben citliyim

      • vedat
        21 Nisan 2014 - 02:41 | Permalink

        slm iyi günler ben vedat benim ciddi düşünüyorum benim îçîn güzel olması önemli deyil. İnsan olması önemli ve ben sizi tanımak istyorum .

      • nurali
        25 Haziran 2014 - 17:33 | Permalink

        Ebru hanım tatlım merhaba ben gerçek ten ç ok samiyim bende yal an dol an yok gerçek ç yım çağrı atman yeter li tatlım

      • semih
        14 Ağustos 2014 - 00:30 | Permalink

        senle gorusmek ıcın romanya yamı gelcem guldur me benı ebru hanım ha ddıyorsan her sey ben karsılıcam geleyım ozaman ama almadan gıtmem senı karım olursun

    • tezgul
      31 Mart 2013 - 15:22 | Permalink

      ben belcikadan katiliyorum aslen dogma buyume Istanbul peki neden yurt disindan? siz nerdensiniz

  • Anonim
    17 Kasım 2012 - 03:46 | Permalink

    arapça türkçe biliyorum evleneciğim bekar kız arıyorum ben mustafa 22 yaşndaym ş urfa akçakale

    • menekse
      28 Ocak 2014 - 14:57 | Permalink

      meraba mustafa ben arabca bilmyorum ama gercekten durust ve gercekten evlilige hazir olan birininle evlenmek istiyorum eger ilgini cekerse ara bi tanisalim

  • memet
    26 Kasım 2012 - 13:37 | Permalink

    ben memet kayseride yaşıyorum yaş 31 dinine bağlı kapalı ev kızı arıyorum saygılarımla mhmt_akkus_38@hotmail.com

  • ayşe
    01 Aralık 2012 - 14:24 | Permalink

    selam ben ayşe istanbuldan 32 yaşındayım seviyeli ciddi baylardan telefon bekliyorum dulum yalnız yaşıyorum baylar seviyeli ve bana bakacak bir erkek arıyorum ben cok cidiyim lütfen rica ediyorum sadece benimle ilgilenecek baylar arasın gercek ten ihtiyacım varr…..

    • mehmet
      03 Aralık 2012 - 17:03 | Permalink

      slm ben mehmet bende senin gibi yalnız yaşıyorum benim niyetim çok ciddi eğer gerçekten sende ciddiysen seninle tanışmak istiyorum işte msj ını bekliyorum saygılarımla mehmetsait60@hotmail.com

    • mehmet
      12 Aralık 2012 - 11:19 | Permalink

      Erkek arkadaş arayan dul bayanlar ve kadınların numarasını facebook adreslerini bekliyorum

    • ibrahim
      14 Aralık 2012 - 17:53 | Permalink

      Merhaba ayse hanım bende sizin gibi elit seviyeli bir bayan arkadaş arıyorum izdivaçınıza talibim düşünürseniz.

    • remzi
      15 Aralık 2012 - 18:04 | Permalink

      ayşe hanım nasılsınız ben ciddi samimi olara arkadaşlık arıyorum bir günlük deyil ömrüm yetinie kadar senin yanın da olcam yaş 40 boy 1 72 kilom 70 isterseniz beni bu numaradan araya bilirsiniz arayın bekliyorum remzi026@hotmail.com

    • muhammet
      18 Aralık 2012 - 02:44 | Permalink

      adım muhammet isterseniz telimi bırakim bana ulaşa bilrsiniz sizin telinizi göresem arıcaktım sizi şimdiden ii günler

    • Anonim
      24 Aralık 2012 - 16:47 | Permalink

      Selam ayse hanım sizinle tanışmak isterim özer

    • turgut
      28 Aralık 2012 - 18:55 | Permalink

      ayşe mrb sizi tanımak isterim ben 29 yaşındayım bende yanlız birisinle yanlızlımı paylaşmak istiyorum beni ararsan sevinirim

    • memet
      31 Aralık 2012 - 02:45 | Permalink

      slm ayşe nasılsın ben memet msj ını bekiyorum

    • ahmet
      31 Aralık 2012 - 14:09 | Permalink

      merhaba ayse ben esimden 2 yıl önce ayrıldım aslen afyonluyum ama işim gereği antalyada kalıyorum ciddi bir birliktelik evlilik düşünüyorum tanısmak istersen yanıtını bekliyorum görüşmek üzere karabagli_74@hotmail.com

    • necati
      02 Ocak 2013 - 22:52 | Permalink

      istersen tanışalım bende istanbuldayım necatinkara@hotmail.com ekle görüşelim

    • kenan
      05 Ocak 2013 - 02:07 | Permalink

      selam nasılsınız sızı tanımak ısterım kamudayım sıze sahıpde cıkarım arayın goruselım mesaj at ben ararım kenan-003@hotmail.com

    • Anonim
      07 Ocak 2013 - 13:00 | Permalink

      mrb bnde ıstanbulda yaşıyorum yaşım 23 ciddi bir ilişki düşünen bır ınsansın telefon nuamram bu sadeçe çagrı atarsanız gerı dönebırlım en kısa zamanda

    • ümit
      22 Ocak 2013 - 12:23 | Permalink

      size katılıyorum bn ümit bn de istanbuldayım buda tlm 053983008xx bn cok ciddiyim yş 28 by 1.80 kg 75 carı atın ben size dönerim ayşe hanım

    • Anonim
      22 Ocak 2013 - 23:48 | Permalink

      bde foçalıyım genç snle tanışmak isterim tl veriyorum ararsan sevinirim 050743666xx yeni bir hayat ikimizi bekliyorrrr

    • levent
      24 Ocak 2013 - 19:49 | Permalink

      seviyeli durust ileriye donuk arkadaslik istiyorum bolululevent.usta@hotmail.com

    • Anonim
      29 Ocak 2013 - 23:18 | Permalink

      Ayşe Bende Ciddi bir ilişki istiyorum Eger Tanşmak istersen tel 0539 698 22xx

    • vedat
      04 Şubat 2013 - 12:48 | Permalink

      mrb ayşe hanım sizinle t6anışmak istiyorum ben 44.yaşındayım bandırmada yaşıyorum numaram 0536.679.21.5x.ban ciddi evlilik istiyorum sizden haber bekliyorum beni ararsanız memnun olurum

    • 04 Şubat 2013 - 13:27 | Permalink

      SLM AYŞE HANIM SİZİNLE TANIŞMAK İSTİYOUM BENDE İSTANBULDYIM 33 YAŞINDAYIM 0531 870 30 7x

    • ender
      19 Şubat 2013 - 09:59 | Permalink

      meraba tanışmak isterim seninle gold__20@hotmail.com ulaşabilirsin

    • Anonim
      05 Mart 2013 - 17:56 | Permalink

      ben ıstanbuldan fıkret senınler tanısmak ısteyım

    • turan
      10 Mart 2013 - 17:09 | Permalink

      mr ayşa ben ist dan turan ciddiysen beni ara konuşalım tel 0531 787 29 8x ara konuşalım ayrıca dulum

    • 10 Mart 2013 - 17:45 | Permalink

      numaranı yazarsan ararım seni ben antalyadayım sen nerrelisin

      • Nikolas
        08 Haziran 2013 - 19:26 | Permalink

        slm ben muğla bodrum luyum genellikle yaz ayları yatlarda rehberlik yaparım hayatım boyunca gezdim her yeri dahada gezeceğim yaşım 22 1.80 boyundayım 68 kg yum

    • ahmet
      12 Mart 2013 - 02:38 | Permalink

      ISPARTA AHMETBEKİR YAŞ 41 BOY170 KİLO70 MESLEK MEMURUM EŞİM REFAAT ETTİ AYŞECİĞİM ÖMÜR BOYU BİRLİKTE SÜRDÜRMEK İSTİYORUM TELEFON.24SAAT AÇIK 0532541866x

    • ahmet
      13 Mart 2013 - 23:59 | Permalink

      ben ahmet ist bul 44 yaşında 180 boy yanlız yaşıyorum beni tanımanı isterim ayşe hanım

    • caner
      14 Mart 2013 - 04:53 | Permalink

      slm ben caner yaşım 25 ş.urfalıyım ben sadece arkadaş olacak her dedigi olacak dır ben yalan filan yok sizi kaldırım ama allah asla ve ceptelefonccuyum ararsanız svnm 0541 816 054x

    • hüseyin
      16 Mart 2013 - 15:02 | Permalink

      beni ekle facene bende dulum tanışmak isdiyom senle faceme meşas ad hüseyin resim kırmızı cicek bekliyom ekledikden sonra numaranı yaz konuşalım nedersin damam tşk ederim

    • anonime
      16 Mart 2013 - 23:11 | Permalink

      mehraba ben ahmet senınle tanışmak isterım bende dulum üçtane cocugum var bırı kız ikı oglumvar cokşukur allahıma 053583556xx

    • ceyhun
      19 Mart 2013 - 18:07 | Permalink

      Slm Ayşe hn ben istanbuldan Ceyhun yaşım 37 sizle tanışmak isterim mail adresim ceyhun1976@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsin saygılar

    • cem
      30 Mart 2013 - 02:29 | Permalink

      bende 4yıldır yalnız yaşıyorum yaşım 30 ciddi ilişki arıyorum numaram bu eğer kabul edersen 0534568413x

    • uğur
      10 Nisan 2013 - 17:55 | Permalink

      slm ayşe hanım seni soylediklerini aynen kabulum bende yalnızum isterseniz ben cepten yada msn den ulaşabilirsiniz bende çok cittiyim ayşe hanım yaşım 38 pendikteyim hoşçakalın

    • mehmet
      18 Nisan 2013 - 19:38 | Permalink

      merhaba ayşe ben ankarada oturuyorum yasım 22 bekarım senın gıbı nıyetı cıddı olan bırısını arıyorum eger msjıma cevap werırsen benı mutlu edersın eger nıyetın cıddı dusunuyosan bana bu numaradan ulasabılırsın gızlıye acıktır 054143790** memet_1216@hotmail.com

    • ERTAN
      18 Nisan 2013 - 21:29 | Permalink

      ayse hanım ben eskısehırde yalnız yasıyorum yas 48 ken evım ben de sızın gıbı bırı arıyorum telefon vreyım arayın goruselım nerde olusanız ben gelırım araba var caldır yeter 053681875** ben dul beyım

    • Hakan
      06 Mayıs 2013 - 12:17 | Permalink

      sm bn hakan ayşe merabalar seninle tanişmayi cok istetim sana yardim ederim ben istanbulda yaşiyorum sen le taniş her konuda sana yardimci olurum bn makina muhendiziyim ayşe senden cv yaz bk

    • 18 Mayıs 2013 - 00:00 | Permalink

      bende eskişehirden metin ciddi ve seviyeli bir arkadaşlık brkliyorum 1974 doğumluyum dulum 2si yetişkin 4 çocuğum var ev kendimn niş yri kendimin erkek kuaförüyüm

    • şenol
      11 Haziran 2013 - 12:56 | Permalink

      slm ayşe hanım adım şenol 24 yaşındayım hiç evlillik yapmadım ama cidi bayan oldugunuz için bilgilerimi veriyorum sancaktepe oturuyorum Senol–demir@hotmail.com.tr çagrı yap ben ararım ayşe hanım

    • sedattı
      05 Temmuz 2013 - 15:57 | Permalink

      ayşe ben istan bul bahçeli ev ler yeni bonada ikamet ediyom ben de tek yaşı yoroyorum ikimiz tanı şalım bir sen arıyorum numaram 53159715xx

    • adem
      05 Temmuz 2013 - 21:57 | Permalink

      ayşe hanım sizinde bahsetdiniz yanlızlık bendede mevcut ama eyer kı bu yanlızlıkı bir sözle yuva da yanlızlıkı yıkalımı evlenmek yani siz nekadar citi seniz bende okadar burda ne anlatsam yalan beni tanıyın o zaman kararı verirsiniz saygılarımla beklerim telinizi 053156531xx adem_-taplak@hotmail.com

    • hüseyin
      20 Temmuz 2013 - 10:16 | Permalink

      ben almanyadan hüseyin bende cok ciddiyim 0049176933383xx tl numaram ayse hanim cvp atarsaniz veya cagri atarsaniz ben size dönerim saygilarimla

    • yılmaz
      17 Eylül 2013 - 11:22 | Permalink

      selam ayşe hanım ben samsundan yılmaz yanlız yaşıyorum dulum yaş 38 aradım ciddiyet ve bir sıcak yuva kurmak yanlızlık cok zor benimde mutluluğa ihdiyacim var beni seven beni kıskanan biirini arıyorym dürüs ve ciddi olarak tnşmk istyrm vede allah korkusu olcak bikerem eyer sizde isterseniz hayatımızı bileştiririz bende cocul yok cvp bklyrm sizden 542 358 95 **

    • ersin
      17 Kasım 2013 - 04:55 | Permalink

      Meraba ayşe sizinle tanışmak istiyorum eyer sende ister sen beni mutlu etcek bir bayana ityacım var benim beklen tim yok sadece bana sadık bır evimi sultanı arıyorum numaram veriyorum arar san sevinirim

    • selahattin
      21 Ocak 2014 - 23:26 | Permalink

      ayşehanım merhaba ben cankırıdan selahattin seninle kamaralı görüşelim internettebe anlaşır sak ben cok ciddiyim gerisini konuşur teşekkürler arsanda aramasanda yolun bahtın acık olsun inşallah

    • salih
      23 Ocak 2014 - 19:26 | Permalink

      slm ben salih istanbulda yaşıyorum yanlızım yaşıyorum bende sizin gibi yanlızım citi döröst bir arkadaşa ihtiyacım var telimi yazıyorum ararsanız sevinirim iyiakşamlar

    • İ.bakır
      08 Şubat 2014 - 16:03 | Permalink

      Merheba ayşe geçmis olsun. Eger ciddiseniz yanlızlık zor hale bu devirde. Yolann dolan diz boyu. Her adımın ne sonuçlar doğar bilemiyom. Hıçmi yakında ve akraban kimse yokmu ayşe hanım. Buna çok uzgunum selam allah yardımcın olsun hoşca kal..

    • nejdet
      02 Nisan 2014 - 18:27 | Permalink

      Merhaba ayşe hanım sizle tanışmak isterim ben çorumluyum şuan istanbulda inşat işi yapıyorum ama istanbulu bek bilmiyorum burası ikitelli 45 yaşındayım bana ve kendisine saygısı olan bir bayanı mutlu ede bilecek yüreyimde gücümde ver isterseniz tanışalım

    • alı
      08 Nisan 2014 - 15:51 | Permalink

      mrb.ayşe hanım senınle tanısmak ısterım ben yurt dışında katılıyorum cıddıyım maddı durumum ıyı bana çağırı beya msj.ben sızı ararım

    • mehmet
      12 Temmuz 2014 - 16:58 | Permalink

      selam ayşe nasılsın senle tanışmak isterim ve bende cidiyim ve senle tanışmak isterim eger sende istersen ve yalanda hoşlanmam ben yaş 24 boy 1,70 kilo 80 facem de sele konuşa ve ileriye donuk olamak şartıyla

    • murat
      13 Temmuz 2014 - 23:41 | Permalink

      merhaba adım murat yaşım 25 tek yaşıyorum ailemi askerde kaybettim kamuda çalışıyorum istanbul,da oturuyorum evlenmek ve mutlu olmak istiyorum dul bayan benim için farketmez çünkü mutluluğu istiyorum

    • CAN
      17 Temmuz 2014 - 16:40 | Permalink

      Ben istden can yaş32 açık yeşil gözlüyüm kendime ait işim var sizinle tanışıp mutlu edebileceğime inanıyorum çünkü bende karşıma bu zmana kadar hep ikiyiüzl insanlar çıktı umarım aradığım mutluluğu sizinle bulurum sevgilerle can

    • yavuzhan
      20 Temmuz 2014 - 23:23 | Permalink

      slm canım bende dulum seninlehuzurlu ve mutlu vesana bakarım cevabını bekliyorum cevabını bekliyorum sen çaldır yeter benseni ararım ben çorumdan seni bekleyecegim

    • hüseyin
      18 Ağustos 2014 - 13:07 | Permalink

      merhaba ayse hanim yalakalığı sevmem adam gibi adamım dulum mutluluğu ğüzellikleri acıları beraber paylasabilirmiyiz esimden ayrılma nedenim beni aldattı madi durumum iyi saygılar

  • yüksel
    02 Aralık 2012 - 15:04 | Permalink

    ben cidi bir bayan arıyorum yaşım 34 bir evlik yaşadım yaşadığım şehir erzincan cataltepeyuksekl@hotmail.com

  • tuncay
    04 Aralık 2012 - 16:20 | Permalink

    eskişehirden dul bayanlar yalnız kendi evimde kalıyorum ciddi evlilik arıyorum Eskişehir civarı dul elit bayanlarla ileri düşünmek

  • rahmi
    08 Aralık 2012 - 20:01 | Permalink

    selam ben rahmi 60 55 yaş arası dulbir bayanla tanışmak istiyorum ankara türkçe bilenler arasın

  • recep
    08 Aralık 2012 - 23:33 | Permalink

    ben recep istanbuldan cıddı bır bayan arkadaş arıyorum

  • Mehmet
    13 Aralık 2012 - 21:47 | Permalink

    Ben muhammet doktorum evlendim ayrıldım ciddi bi bayanla tanışmak istiyorum

  • patroniçe
    14 Aralık 2012 - 01:32 | Permalink

    MERHABA BEN YURTDIŞINDA YAŞIYORUM NEREDE OLDUGUMU SADECE ARAYAN BEYLERLE PAYLAŞACAGIM YASINDAYIM MADDI SORUNUM YOK DUZENLİ GELİRİİM VE MAL VARLIGIM VAR SADECE GUVEN VE SADAKAT VERECEK ERKEKLER ARASIN

    • teoman
      19 Aralık 2012 - 16:23 | Permalink

      merhaba ben teoman 25 yasındayım mustafaefesaglam@live.com mail adresim

    • Mert
      20 Aralık 2012 - 23:36 | Permalink

      Slm tanışmak isterseniz numaram ismim mert 34 ararsanız sevinirim

    • erkan
      09 Ocak 2013 - 20:35 | Permalink

      mrb sizinle ciddi bir yola çıkarım ize sadık kalırım erkan_bilici_065@hotmail.com

    • Mehmet
      18 Ocak 2013 - 05:24 | Permalink

      Slm patroniçe ara konuşalım sen beni ben seni daha yakından tanıyalım numaram 0536334902x bekliyorum mutlaka ara

    • fatih
      17 Şubat 2013 - 14:54 | Permalink

      slm patroniçe sizi arayabilmek için telefon numaraınız malesef yok siz ararsanız mutlu olurum 0531291501x saygılar

    • mesut
      02 Mart 2013 - 11:24 | Permalink

      slm cnm ben istanbuldan mesut eger istiyorsaN TANİŞALİM HER SEY BİRDEN OLCAK DEGİL ARA KONUŞALİM 0539643729*

    • Yavuz
      11 Mart 2013 - 09:24 | Permalink

      Ben yavuz 42yaşındayımistanbuldayım gaziospaşadan tl 055574073**

      • esra
        22 Nisan 2013 - 04:59 | Permalink

        merhaba ben esra istanbuldan 35 yaşındayım bende dulum yeni bir hayata başlamak için buradayım

        • abdurrahman
          07 Haziran 2013 - 17:54 | Permalink

          tanışmak istiyorum senin le güzel hayatla başlamak istiyorum kabul edersen sevinirim hayır desen doğanın güzelliyle seni baş başa bırakıyorum gsm 053564708**

        • yılmaz
          10 Haziran 2013 - 02:32 | Permalink

          slm esra hanım burayı okursanız sevınırım samsundan ben yılmaz 40yaş numaramı arasanız sevınırım tanışmış oluruz samsunlu458@mynet.com

        • yaşar
          14 Haziran 2013 - 03:57 | Permalink

          slm ayşe hanım ben yaşar 44 yaş izmirliyim yalnız yaşıyorum artık yalnızlıktan sıkıldım ve bir ömür boyu mutlu olmak istiyorum benimle mutlu olmak istiyorsan ara tanışalım telefonum 054223102xx

        • Nihat
          22 Haziran 2013 - 10:31 | Permalink

          selâm esra hanım ben Kütahya”da oturuyorum ismim Nihat yaşım 39,2katlı bir evim vede maaşım var hayırlısıyla sizinle evlenmek istiyorum yakışıklıyımda irtibat numaram:0554 284 48 1* arayın görüşelim.

          • Yeliz
            23 Eylül 2013 - 00:48 | Permalink

            Merabalar ben yeliz balikkesirde oturuyorum3ay oldu ayrılalı benimle ilerye donuk olusaniz sevinirim

        • adem
          08 Eylül 2013 - 14:04 | Permalink

          merhaba ben 24 yaş 1.80 boy 80 kilo yum istanbulda yaşıyorum yalnızım esra hanım istek buyurursanız sizinle tanışmaktan unur duyarım serseri_adem_004@hotmail.com

        • okan
          17 Nisan 2014 - 20:53 | Permalink

          slm esra ben okan ist çağlaydan yaşım 36 tekstilim var ayrıyım çocuk yok seni tanımak istiyorum zalim.yar.340@hotmail.com skype adersim ekle tanışalım cidsen

    • diyar
      10 Haziran 2013 - 12:24 | Permalink

      mrb hanım efendi ben diyar aslen diyarbakırlıyım bandırmada kalıyorum 33 yaşındayım dürüst bir kişiliğe sahip biriyim tanıyınca sende değer vereceksin zaten ara tanışalım görüşelim seninle 0538 494 74 ** tanışmak dileğiyle mutlu ve esen kal

    • emrullah
      08 Temmuz 2014 - 10:53 | Permalink

      Meraba ben de sizin gibi yanliz ve hayatimin ladini bulmak istiyorum ne dersiniz e postam potik_47@hotmail.com 26 yasindayim

  • uğur
    20 Aralık 2012 - 14:01 | Permalink

    mrb bayan arkadaslar ben gercekten ılgılenebılcegım gorusme engelı olmayan bayan arkadaslarla tanısmak ıstyrum yasım 24 yasıma bakıp aldanmayın bı cok ınsandan daha fazla gormusumdur yasamısımdır olgun dusunen bı ınsanım bekar veya dul cıkarsız durus bırı ben ızmıtten

  • ahmet
    31 Aralık 2012 - 14:12 | Permalink

    evlilik düşünen ciddi bayan arkadaslardan mesaj bekliyorum karabagli_74@hotmail.com

  • necati
    02 Ocak 2013 - 22:54 | Permalink

    ayşe hanım msneden görüşelim beklerim

  • ahmet
    10 Ocak 2013 - 15:26 | Permalink

    Merhaba nasılsınız. 40 yaşındayım ve İstanbul’da yaşıyorum. Oturup kalkmasını bilen, gerektiği yerde ve heryerde kendisini taşıyabilecek mütaviziliğe sahip kendisini yetiştirmiş bir BEYİM. Korkmadan ve hiçbir şüphe duymadan arkadaşınız olabilecek birisiyim. Kültürlü, anlayışlı, nezih dikkatini çekmek istiyorum ! MSN ADRESİM. ahmetbey_istanbul@hotmail.com

  • ozlem
    14 Ocak 2013 - 13:44 | Permalink

    mrb almanyada yasiyorum bekarim ciddi bir beyle tanismak istiyorum evlilik amacli

    • kaan
      14 Ocak 2013 - 19:05 | Permalink

      mrb ben kaan eyer istersen tanışabiliriz ileriye doğru evlilik olur ne dersiniz

    • sinan
      22 Ocak 2013 - 15:40 | Permalink

      mhb özlem hanım nslsınız iyiyimisiz ben sinan 26 yasındayım bekarım lise mezunuym erzincanın tercan ilcesine baglı köyunde kalıyorum suan serbest meslek işi yapıyrum aynı zamanda çifçilikle ugrasyorum gecici olarak su an ist calısyorum bende ciddibir evlilik düsünüyorum öncelikle saygi sevgi dürüstluk dogruluk benim karakterimdir olumlu bir cvp bekliyorum senden özlem hanımmm en kısa zamanda bir gruselim dilerim..no.0538964668x hoscakalın sevgi kalın…. sinankral_24@hotmail.com

    • taner
      26 Ocak 2013 - 09:32 | Permalink

      bnde turkıyede yasıyorum ama senın ıcın deıl almanya cehennemde bıle yasamaya razıyım cebrail.ozhan@hotmail.com ekle

    • selim
      17 Şubat 2013 - 18:54 | Permalink

      bende almanyada olacağim 1 ay sonra ..cıdıı isenız gercekten 28 yasındayım yakısklı ünıversıte mezıunuyum …msn adresım burda kaydet özlem tanısalım olur…yche_1985@hotmail.com

    • ayhan
      23 Mayıs 2013 - 20:13 | Permalink

      merhaba özlem hanım ben bekar bir bayim hic evlen medım citi anlam da bir evlilik düşünü yorum siizin le ben izmirde teoturu yorum 170 boyun dayım 70 kom esmeri ela gözlu yüm 35 beş yaşın dayım işsahıbı yım kendıme ayıt temiz lik şir ketım var bunu maradan bana ulaşa bilir siniz ayhan8521@hotmail.com

    • mehmet
      27 Mayıs 2013 - 00:27 | Permalink

      sizinlen tanışmak istiyorum ben mehmet 26 yaşındayım müzik öğretmeniyim ist bahçelievler de ikamet ediyorum mehmet_akkaya_21@hotmail.com eklerseniz tanışırız..

    • zekeriya
      30 Temmuz 2013 - 13:09 | Permalink

      özlem hanim merhaba almanyada yasayan yalniz biriyim tanismayi cok istiyorum istersen sms yaz benim numaram 0151473669xx yazarsan mutlu olurum selamlar zekibi@hotmail.de

    • Turan
      17 Ekim 2013 - 15:08 | Permalink

      selam özlem nasılsın ben turan seninle tanışmak istiyorum seninle bi ömür yaşamak istiyorum ve seninle evlenmek istiyorum kabul edersen beni ararsan memnun olurum

    • deniz
      29 Ekim 2013 - 17:20 | Permalink

      slm nasilsiniz ozlem hanim kabul ederseniz sizinle tanismak istiyorum bekarim 1 .70 boyun dayim atletik yapili durust sevecen anlayisli biriyim ce vabinizi bekliyorum allaha emanet olun gorusmek dilegiyle tesk

    • polat
      19 Ocak 2014 - 15:09 | Permalink

      merhaba özlem hanım ben türkiyeden katılıyorum evlenmek isterim
      yaş 38
      emsen yucelibili@hotmail.com

    • hükmü
      24 Nisan 2014 - 12:18 | Permalink

      slm ben hükmü dulum ama sevgiye sevdaya ihtiyacım var yüzüm gülmedi dürüt kalmamış memlekette 38 yş seninle tanışmak istiyorum ama dürüstsen

    • harun
      29 Nisan 2014 - 10:43 | Permalink

      slm özlem ben harun ru an türkiyedeyim evlenmeyi düşünüyorum yanlız turkiyede değil dışında yaşamak istiyorum ben 1.82 boyunda 76 kilo 27 yaşında biriyim seninle tanışmak istiyorum numaramı bırakıyorum ararsan sevinirim

    • 04 Mayıs 2014 - 21:45 | Permalink

      selam özlem hanım adım murat samsundan sizinle evlenmek isterim isterseniz sizle tanısalım istemeseniz insallah mutlu olursunuz sizinle bir ömür boyu yasamank işterim

    • rıdvan
      31 Temmuz 2014 - 15:00 | Permalink

      Merhaba Almanyada Yasiyorum yas 50 Bayan Arkadas Ariyorum Hic Bir Kotu Aliskanlim Yok Kendine Guveniyorsan Ara Msj At Tanisalim ileriye Yonelik

  • kadem
    19 Ocak 2013 - 00:42 | Permalink

    Mereba ben kadem karadeniz eregli de yannız yasamaktayım yasim 32 boy 170 bana her konuda yardimci olucak ve yannızlıgımı paylaşacak bayan arkadas bekliyorum 0507828629x

  • ahmet
    25 Ocak 2013 - 16:32 | Permalink

    slm bayanlar ben ahmet ist den bütün bayanlar arayabilir msj ata bilir sohbete acığım dul kendini yalnız hisseden bütün bayanlar cağrılarınız beklerim tel 0530 113 64 xx dertleşmek konuşmak dert ortağı samimi arkadaşlık

  • ahmet_ist
    29 Ocak 2013 - 18:07 | Permalink

    slm ben ahmet istanbuldan yalnız yaşıyorum benim gibi yalnız dul konuşmak sohbet etmek dertleşmek isteyen bütüün bayanlar araya bilir cağrı msj atabilirler tel 0530 113 64 6x

  • hakan
    30 Ocak 2013 - 23:02 | Permalink

    ben konyadan hakan .bayan bir arkadaşla ciddi ve samimi bir şekilde arkadaş olmak istıyorum.konya ve çevre illeden erkek arkadaş arayan bayanları bekliyorum.insanlar birden belli olmaz ne oldukları.insanlar zamanla bellı olur. onun için dıyorumki karşılıklı insanlar birbirlerine bir şans tanımalıki tanışmalı.bayanlar arayın tanışmadan karar vermeyin konya ve ilçelerinden bayanları bekliyorum.tel: 0543 409 69 8x çağrılarınızı bekliyorum

  • esraaa
    04 Şubat 2013 - 21:26 | Permalink

    selam ben ıstanbuldan esra cıddı beylerın telefonlarını beklıyorum 0 553 263 82 xx

    • mehmet
      08 Mart 2013 - 09:21 | Permalink

      slm esra ben mustafa yalovadan seninle tamışmak arkadas olmak isterim mdyalova@hotmail.com

    • Kursad
      16 Mart 2013 - 15:56 | Permalink

      İstanbuldan Kürşad yas34 eğer düşünürseniz Saglicakla. Mail adresim furkan50@hotmail.com

    • resul
      17 Eylül 2013 - 20:46 | Permalink

      bayan adayın evi varsa evini bozmasına gerek yok ben kendisinin yanına tasınabilirim cagrılar cevab vermiyecegim sadece konusmak icin arayınız

    • 18 Ekim 2013 - 16:47 | Permalink

      slm esra hnm nsl bende istanbulda oturmaktayım ve sizinle aynı fikirdeyim sizinle tanısmak arkadaş olmak istiyorum bu konuda oldukca ciddiyim sevyeli ve güven verebilcek

  • Anonim
    04 Şubat 2013 - 23:44 | Permalink

    kızlar ben 25 yasinda bir erkeğim beni arayin tanisalim bu benim tlfnum 0534330129x msnde var

  • murat
    06 Şubat 2013 - 13:20 | Permalink

    manisa ve çevre köylerden gerçek ve ciddi erkek arkadaş arayan bayan arkadaş arıyorum

  • Sertac
    07 Şubat 2013 - 04:20 | Permalink

    Ben afyondan sertac 34 y esmerim yalnz hanımlar tl.0545.453.61.xx.

  • Anonim
    10 Şubat 2013 - 17:14 | Permalink

    slm ben melek amacim ciddi evlilik ingiltere de yasiyorum bana talip olan arasn 0044770001371x tel numaram araya bilirsiniz tansalim

  • mehmet
    10 Şubat 2013 - 18:53 | Permalink

    slm ben mehmet istanbul eyüpte tek başıma oturuyorum 23 yaş esmer tenliyim boy 177 klo 72 benim gibi yanlız bayanlar bekliyorum 053161608xx

  • erdal
    13 Şubat 2013 - 15:16 | Permalink

    slm ben samsundan erdal 21 yaşndaym durust ve güvenlr kız arkadas arıym numaram 0543934724xya arayn ya da msj atın

  • İlhan
    19 Şubat 2013 - 16:39 | Permalink

    Antalya ve civarında veya Antalyada yaşamayı kabul edecek ciddi evlilik düşünen 40-50 yaşarası bekar,dul kilolu olmayan,herhangibir sorunu olmayan hanımlar.ben burdayım ve sizlerin aramasını veya not bırakmanızı bekliyorum.0553321969x nmarambu herzaman beklerim

  • fikret
    24 Şubat 2013 - 10:50 | Permalink

    merhaba ben istanbulda yaşıyurum yaşım 46 emekliyim ve çalışmaktayım yaşıma oygun sevyeli bir bayan arkadaş arıyurum benimle yaşamayı sevgiyi bilen biri arasın 0530 849 30 ** arayın tanışalım istanbul ve çevresi

  • okan
    02 Mart 2013 - 15:50 | Permalink

    beylık duzunden okan benımle durust bır bayanla tanışım evlenmek 0533255110*

  • gökhan
    05 Mart 2013 - 14:43 | Permalink

    ankaradan gökhan yş 26 by 1.75 kl 66 yş varketmez bayanlar arya blr 0539642463x

  • sedat
    06 Mart 2013 - 19:08 | Permalink

    slm istanbuldan sedat 33 yaşında seçkin bir meslek sahibiyim.n dul bayanların aramasını bekliyorum.sedatkanc@hotmail.com
    tel:0534.231.07.5* arayın görüşelim.istanbulun her tarafından dul bayanlar arayın görüşelim.

  • 08 Mart 2013 - 02:26 | Permalink

    Merhaba arkadaslar, benim ismim
    Devrim ABD’de yasiyorum,kendine ve karsi insana saygi duyan ve yasamayi seven Alevi bayan arkadas ariyorum yasim 45, boy 1.80,kilom 85
    Engilizce bilenler tercihdir!!! e mailim: beserek00@gmail.com tesekkurler !

    • songül
      10 Mart 2013 - 23:59 | Permalink

      slm devrim bey ben de alevi bir bayanım ist yaşıyorum

      • murat
        07 Nisan 2013 - 19:13 | Permalink

        slm nasılsınız songul hanım benle arkadas olmak ıstyrsanız ben varım cıddıyım.bora.47@hotmail.com

      • slnan
        10 Nisan 2013 - 01:44 | Permalink

        mhb songul hanım ben sınan tanısmak istıyorum sizinle tnısmk istyom bende alevıyım erzincalıyım

      • nejdet
        02 Nisan 2014 - 18:14 | Permalink

        Merhaba songül hanım ben çorumluyum istanbulda inşat işiyapıyorum firmam var inşat aleviyim istanbulu bek bilmiyum iki telli de inşat yapıyorum gerçekten cittiysen ben45 yaşındayım sanle dürüsce tanımak isterim

  • 08 Mart 2013 - 19:54 | Permalink

    selam ben ş.urfadan 25 yaşındayım 1.75 65 kg rahatsan bide öz güvenin varsa beklerim tşkler 0542804317x

  • hakan
    11 Mart 2013 - 23:47 | Permalink

    ben hakan iyice sıkıldım yokmu bir bayan sohbet edecek dertleşecek 0536 660 55 3x

  • serdar
    15 Mart 2013 - 12:55 | Permalink

    30 yaşakadar bayanlar arayabilir yaşım 33 no 530333425x sarışın boy 180 dul bir beyim

  • serht
    15 Mart 2013 - 21:55 | Permalink

    slm bn serht balikesr gonen bandirma civari olgun seviyeli bayn dost 23 yasndaym

  • resul
    17 Mart 2013 - 19:28 | Permalink

    slm ben istanbuldan resul yaşım 25 bekarım esmerım aramak istiyen bayanlar arasın 0534 214 44 xx

  • mustafa
    24 Mart 2013 - 15:34 | Permalink

    slm herkese.amacm evlilik . benm gibi dusunen biri varsa lutfen arasin ben gercekten bekliyorum.bu uc gunluk dunyada artik yanliz ve mutsuz yasamak istemiyorum.hayat cok kisa degerini bilmeliyiz.ben mustafa 32 yasindayi boy176 kg 70.esmerim.sehir farketmez ben heryere gelebilirim.yeterki karsima allah korkusu kalbinde olan bi bayan ciksin.0541 628 86 üç .simdiden bekliyorummm.

  • kaan
    30 Mart 2013 - 21:03 | Permalink

    slm citti bayanlarla citti arkadaslık ama benim kızım var 4 yasında kızı olan bır bayanla cıttı dusunuyom tel 050762685**

  • sevgi
    02 Nisan 2013 - 01:54 | Permalink

    merhaba 38 yaşında ayrılma sürecinde olan bayanım bursada oturuyorum bu sıkıntılı günlerimde bana yardımcı maddi manevi yardımcı olucak bursa ve çevresinde ileriye dönük ciddi sorumlukuk sahibi yaşıma uygun bir beyle görüşmek istiyorum.Dalga veya farklı maçları olan lütfen aramasın.551609466x

    • servet
      06 Nisan 2014 - 03:34 | Permalink

      SEVGİ HANIM SENİNLE TANIMAŞMAK İSTİYORUM BENDE BURSADAN SKYP EKLERSEN SEVİNİRİM servet_1981_66@hotmail.com

    • burak
      22 Temmuz 2014 - 23:46 | Permalink

      mrb sevgi hanım
      adım yavuz bursa uluyolda çalışıyorum ciddi düşünüyorum 185 boyunda 75 kiloda yeşil gözlü kumralım isterseniz tanışalım ben çok isterim lütfen bi düşünün vede görüşelim ? bende çok mutsuzum

  • efecan
    03 Nisan 2013 - 19:02 | Permalink

    hanımlar ben kendime temiz kalpli birini arıyorum hiçbirşeyde gözü olmuyan eyer oyleyseniz tanışalım görüşürüz beklerim bys?ugur_kalav@hotmail.com

  • ali
    05 Nisan 2013 - 23:23 | Permalink

    sınıf öğretmeniyim 24 yaşındayım boy:175 cm kilo:70 normal vucuda sahibim istanbulda yaşamaktayım insan haklarına saygılı farklı fikirlere açık insana değer veren ve gerçek huzuruve mutluluğu arayan sosyal demokrat biriyim msn adresimden bana ulaşabilirsiniz adres:alican2164@hotmail.com ya da faceden bu adresten ekleyebilirsiniz :alican2164@hotmail.com ismimde ali taşkıran profilim fötür siyah şapkalıdır:))

  • atilla
    08 Nisan 2013 - 12:03 | Permalink

    ingiltereden kanadan avrupanin heryerinden gercek beraberlik arayan bayanlar mesaj yazabilirsiniz damardaki_kan@hotmail.de romantik cana yakin mert acik sözlü yesil göz bugday ten 176 boy kilo 68 insan olmak yeterli

  • ali
    08 Nisan 2013 - 13:45 | Permalink

    Slm merhaba eskısehır ali cıddı durust guvenılır bır beyfendıyım msn hemen hemen gunun bır cok saatınde acık tanısmak ısteyen eskısehırlı hanımefendı beklıyorum kara__2626@hotmail.

  • 14 Nisan 2013 - 16:10 | Permalink

    ben ciddi olarak evlenmek istiorum benimle tanismak istiyenler olgun dusuncelere sahib olmamli aile ortaminsa adakta olmali ve ailesine cok deyer vermeli cok fazla bi beklentim yok karsimdaki kisinin adam olmasini istioruum

    • mert
      17 Mayıs 2013 - 20:30 | Permalink

      slm ben mert izmirden yas 30 boy 168 kg 70 esmerim bekar ve yanlızım kendı evım var yanlız ve dul bayanlarla tanışmak arkadaş olmak istiyorumm mert_1980_3535@hotmail.com 0531 236 55 5x beklıyom cevap verırsenız svınırımm by

    • HÜSEYİN
      12 Haziran 2013 - 03:07 | Permalink

      MERHABA! İLANINI GÖRDÜM. O NEDENLE YAZIYORUM. BEN İZMİR’DEN HÜSEYİN. 77 DOĞUMLUYUM YANİ ANLAYACAĞIN 36 YAŞINDAYIM. ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM. MUHASEBECİYİM. ARADIĞIN ÖZELLİKLER VAR BENDE. EĞER BENİM ARADIĞIM ÖZELLİKLER SENDE VARSA NEDEN OLMASIN İLERİSİ İÇİN HAYIRLI BİR ŞEY. ARA VE NUMARANI BIRAK DAHA YAKINDAN TANIŞALIM.

      ozgunhuseyin@gmail.com

    • ahmet
      29 Ekim 2013 - 14:06 | Permalink

      slm ben 43 yasındayım maksadım sadece mutluyuvakurmak yutdısında calısıyorum makıne mühendısıyım aşka susamıs bırıyım tekhayalım eşımı mutluetmek sımdıden sonra hıc sıkıntım yok yerseyım var bır eksık olan eşım yok

    • emre
      19 Temmuz 2014 - 15:47 | Permalink

      slm ben emre özel şirkette güvenlik görevlisiyim 1900 tl maaş alıyorum evim yok ama almayı düsünuyorum balıkesir merkezde oturuyorum eger tanışmak işsterseniz bana burdan her türlü ulasabilirsiniz

    • erkan
      30 Temmuz 2014 - 23:51 | Permalink

      merhaba figen hanım niyetim ciddi saygı sevgi dolu br eş aryorum .ben evden işe işten eve gidip gelen brym.işten eve gldiğimde tencere kaynıyorsa eşimle brlikte sıcak br tabak yemeyk yiyorsak eşiminde yüzü gülüyorsa huzuruda varsa ne mutlu bana .elimden gldiği kadar br dedğini iki etmem aç kalmazsın açıkta kalmazsın sana bakarım sende böyle br yuva istiyorsan bn burdayım.

  • erkan
    18 Nisan 2013 - 18:17 | Permalink

    slm arkadaşlar dul bayanlar varsan tanışmak istiyorum boy 179 kilo 70
    ist bahçeşeşirde otuyorum evim var durumum iyi bekerarım yaşım 30 dul bayanlar varsa msn yazaların herkese selamlar

  • ilhan
    19 Nisan 2013 - 01:07 | Permalink

    Merhaba ben istanbulda memur olarak çalışan 27 yaşında bir beyefendiyim. Yalnız yaşıyorum. İlgilenen bayanlar varsa benim email adresimden ulaşabilir. ilkankoc@yandex.com

  • veysal
    23 Nisan 2013 - 19:37 | Permalink

    SLM HERKESE BEN VEYSAL ASLEN TUNCELİ DERSİMLİYİM AMA ERZİNCANDA YAŞI YORUM BEKARIM YAŞIM 38 BOYUM 1 68 KG 70 CİDDİ VE ALEVİ BAYANLAR YURT İÇİ YURT DIŞI BEKAR YADA EVLENMİŞ AYRILMIŞ OLANLAR TERCİHİMDİR ÖZÜNE SÖZÜNE ELİNE DİLİNE SAİP OLAN SADECE CİDDİ BAYANLAR BENİ ARASIN TELNUM BU 054469076** BUDUR BENİM NOMARAM TÜM DÜNYADAKİ ALEVİ LER ARAYA BİLİRLER BAYANALR ŞİMDİ DEN HERKESE BOL ŞANSLAR ARADIĞIM AYAŞ ARALIĞI 30 50 YAŞ BYE veysalyavuz_2462@hotmail.com

  • kadir
    26 Nisan 2013 - 19:22 | Permalink

    selam urfalıyım ismim harun urfalisesinden okuyorum yaşim 20 ama citi bir kız arkadaş ari yorum beni arayin bayanlar 0543471071*

  • murat
    28 Nisan 2013 - 08:35 | Permalink

    ben 40 kın üstünde hem ortak hem ticaret yapacak iş imkani ticaret imkanı olan bayan kapalı olablir kapalı olmasada olur ilada sinirli olmayan dayıma uyumlu olan mantıklı olan amacı güzel işler düşünen mutluluk arayan gecmişi hic düşünmeyen huzur dolu uysal olan iş imkanı olan gündüz arasın beni 0530 524 04 xx

  • mutlu
    28 Nisan 2013 - 19:16 | Permalink

    slm ben mutlu eskısehırde yasıyorum yasım 21 benımle cıddı dusuncek evlılıge yonelık cıddı yalansız bır bayan arıyorum suskun0391@hotmail.com msnım beklıyorum

  • Hasan
    28 Nisan 2013 - 20:48 | Permalink

    Selam ben hasan 25 yaşındayım hiç evlilik yapamadım ciddi bir eş arıyorum bursa karacabey de oturuyorum sadece yuva kurmayı düşünen bayanlar arasın numaram.0538 499 84xx hayırlı günler.

  • can
    01 Mayıs 2013 - 16:37 | Permalink

    slm ben can 39 yaşındayım izmirde yalnız yaşıyorum izmirden engelli bir bayanla tanışarak evlenmek istiyorum evim ve düzenli bir maaşım var yeniask74@hotmail.com

  • kerem
    02 Mayıs 2013 - 11:22 | Permalink

    1,80 boyunda 29 yaşımda yeşil gozluyum atletik vücudum var.beni tanıyıp arkadaşlık kurmak ısteyen varsa bır msj atsın goruşelim
    0531 310 39 1x

  • şenol
    02 Mayıs 2013 - 18:08 | Permalink

    meraba nen şenol yaş 42 kilo 75 boy 175 beyaz teniyim istanbul avrupa yakasında otruyorm citi dürüs dobra iç güzelige önem veren bir bayanla tanışıp yuva kurmak istiyorum lütfen citi olmayan aramasın tel 0534 626 36 3x senolsari1@hotmail.com

  • suskun
    04 Mayıs 2013 - 11:05 | Permalink

    merhabalar ben ankaradan emre y 27 hiç evlenmedim öyle çok arkadasımda olmadı bikaç kişi haric ankara ve cevresi bayanları bekliyorum saygılar… ank_antix06@hotmail.com

  • henry
    12 Mayıs 2013 - 19:47 | Permalink

    telefonda sohbet için kız arkadaşlarla tanışmak istiyoru
    mail adresim karacan143@gmail.com haydi kızlar bekliyorum

  • ibrahim
    19 Mayıs 2013 - 02:14 | Permalink

    SLM 33 yasinda esmerim kamuda calisiyorum yasima uygun bayan arkadas ariyorum. i.cil34@hotmal.com

  • Alperen
    26 Mayıs 2013 - 01:22 | Permalink

    Mrba Alperen ben sevebileceğim samimi ciddi bir arkadşlık ve seviyeli sohbet isteyn baynlarla tanışmak istiyorum 0539 569 25xx (Ank. 24)

  • Ela
    29 Mayıs 2013 - 00:13 | Permalink

    Merhaba ben Ela 20 yaşındayım istanbul da oturuyorum.Kumral ince yapılı,1.76 boyundayım.Güzellikte ve fizik olarak mankenlere taş çıkartırım.Olgun ve cebi dolu erkeklerden hoşlanıyorum.

    • Pusat
      23 Eylül 2013 - 08:58 | Permalink

      slm ela prenses ben pusat seninle tanışmayı çok isterim kabul edersen sevinirim 1.75 boy. 65 kilom esmer sportif bi atlete sahibim her türlü sporla meşgulüm bana ulaşmak istersen tl no/054128217xx not: konyalıyım pusat_poyraz_42@hotmail.com

  • ismai
    24 Haziran 2013 - 05:45 | Permalink

    merhaba hanımlar ben denizliden ismail bey benimde başımdan boşanma olayı geçti benim yaşamakta kararlılığım avrupalı bayanlar olsun diyorum ama kısmettirya allah nasip ederse benim yaşım 42 bana açık olan dürüst bayan evlenmek ve aile hayatı yaşamak isteyen hanım efendiler mesaj yazın msn i_alca@hotmail.com tüm herkese bol şanslar sevgiler

  • 05 Temmuz 2013 - 12:01 | Permalink

    slm arkadşlar bn 171 byonda 71 kilo esmer ve fiziği çok dözgön br erkeğim ve aynı zamnda yakışıllıyım dr hatayda isken derunda oturuyurm ve aradığım kız arkdşında tabiki yakın olmakta fatdası olur bnce bnim istedim bayanın herşeyden önce döröst olmalı ve öz göveni olmalı

  • kenan
    05 Temmuz 2013 - 20:36 | Permalink

    merhaba ben kenan atletık yalılarda sportmen bır erkekım ıstanbulda yasıyorum bayan kuaforuyum ıst cevresı bayan arkadas arıyorum yalan soylemesın bu bana yeter erkek aramasın lutfen bayan arkadas arıyorum onlar arasın yeter beklıyorum aramanızı tanıdıcı msj atarsanız sevınırım 0531 344 38 xx byy

  • erhan
    28 Temmuz 2013 - 20:30 | Permalink

    mrb adım erhan maddi durunu iyi bayanların aramasını istiyorum. boy 1.82 kilo 95 ve yaş 37. msn: onder.bilgin@hotmail.com

  • Yakup
    11 Ağustos 2013 - 23:25 | Permalink

    Slm bayanlar ben izmireden yakup yaş 24 boy 170 esmerim bayan arkadaş arıyorum daha önce hiç evlennedim dul da olabilir her insan hata yapabilir beni daha fazla tanıman için ara çağrı yeter tercih 20. 28 yaş arası 053771467** bekliyorum

  • mert
    12 Ağustos 2013 - 16:36 | Permalink

    mrh bayanlar ben izmirden avukat mert karadağlı tanışmak isteyen gercekçi ve güvenilir bayanların aramalarını veya mesaj atmalarını bekliyorum 0542 692 17 xx avk_mert@hotmail.com

  • serkan
    12 Ağustos 2013 - 18:51 | Permalink

    merhaba hanımlar ben adana seyhandan serkan. Seviyeli ve düzgün sohbet edebileceğim tanısabileceğim bir bayan arkadas arıyorum. 545 268 76 1. maddi sorunum yoktur. sj.akdemir@gmail.com

  • Ercan
    18 Ağustos 2013 - 20:34 | Permalink

    Merhaba ben ercan 22 yaşındaym esmerim 1.86 boyundaym 65 kiloyum durust bayan arkadaş ariyorum tercihm kapali olsun sadce yeter istanbul avcılarda oturuyorum yurt dişida olabilir cep 053504489xx Ercan__ferhat__@hotmail.com hattm telsm

  • ali
    25 Ağustos 2013 - 00:27 | Permalink

    ben şanlıurfadan m.ali 40 yaşındayım ölüm nazaman gelecek belli değil ancak ölümün varlığı inkar edilmeyecek kadar gerçektir buyüzden herkes kadın veya erkek eş kıymeti enüst düzeyde tutmalı çünkü evlilik eşaya değilki değiştiresin esselam.

  • Ali
    23 Eylül 2013 - 08:25 | Permalink

    slm bayan prensesler ben 23 yasındayım sportif biriyim ve sporla uğrasıyorum evlenmek için kendimi hazır hissediyorum ciddi bayanların aramasını bekliyorum bu siteye konyadan katılıyorum pusat_poyraz_42@hotmail.com

  • hakan
    24 Eylül 2013 - 21:10 | Permalink

    slm nasılsınız arkadaşlar ben hakan 32 yaşındayım benimle ileriye dönük dürüst samimi bayan arkadaş maddi sıkıntım yok ama gönlüm boş boş ararsanız yada çaldırın ben ararım seviyeli ve ne isteğini bilen arasın

  • lokman
    14 Ekim 2013 - 02:28 | Permalink

    Slm ben lokman izmir karsiya da oturuyorum yas 23 boy1, 71 kilo 66 sadece 28 yas uzeri olursa seviniriim cunku olgun bayanlarfazla dul yada bekar farketmez tek istegim ciddi bir ilişki 053461039xx

  • hüseyin
    17 Ekim 2013 - 15:39 | Permalink

    SELAM BEN İST HÜSEYİN BİR MASURU OLMASA SİZİNLE ARKADAŞ OLA BİLİRMİYİZ LÜTFEN CEVAPLARINIZI ARZULARIMLA BEKLİYORUM

  • HARUN
    28 Ekim 2013 - 23:36 | Permalink

    Emekli 170 boy 70 kg yaşını göstermeyen ege de deniz kenarı kasabada yalnız yaşayan beyim ciddi evlilik düşünen medeni bir bayanla evlilik düşünüyorum ilgilenenlere saygı ile duyurulur

  • VOLKAN
    02 Kasım 2013 - 11:40 | Permalink

    SELAM BEN İSMİM VOLKAN karsliyim olgu dürst seviyeli ici disi bir bayan arkadas ariyorum ciddiyim 27 yasındayim olgun AHLAKİ değere önem veren bayan arıyorum ünüversite okuyorum.

  • Sadiş
    02 Kasım 2013 - 16:57 | Permalink

    Merhaba ben rumuz:yanlızlık
    22 yaşında.1.72 boylrında kumral.ela gözlü mesleği hemşirelik olan dul bir bayanım
    …insanın kız arkadaşları değişilmez bir varlık ama erkek arkadaşlara ihtiyac var hayatıma renk katmak isteyenler bulsun beni

    • okan
      01 Aralık 2013 - 05:13 | Permalink

      selamlar sadiş hanım… büyük umutlarla yazmaya başladım size. umarım bu site sizin ve benim için bir vesile olur. sizinle tanışmayı çok isterim. 1,76 boyunda mavi gözlü esmer kaslı olgun bir beyim. medya sektöründe çalışmaktayım. anlayışlı esprili hoş bir mizaca sahibim. sizin de içinize güzel şeyler doğuyorsa bana olumlu yaklaştığınızı anlayacağım bir mail bekliyorum sizden. görüşmek dileğiyle hoşçakalın… e-mail adresim : okanhasann40@gmail.com

    • mahir
      15 Temmuz 2014 - 04:08 | Permalink

      Mrb bende mahir ve dusundumki ikimizde saglıkçıyız kendime uygun gördüm sizi benimle tanışmak istersen meil foto_serhildan@hotmail.com

  • kurt
    08 Kasım 2013 - 20:40 | Permalink

    Sadis rumuz yanlizlik demissin
    kocaeli oturuyorum yakinsan gorusmek isterim
    mesaj atarsin ararim nedersin

  • RIZA
    09 Kasım 2013 - 18:42 | Permalink

    SLM ARDAŞ BEN RIZA ERZURUMDA YAŞIYORUM YAŞ 50 BOY 175 KL 70 YAŞIMA UYGUN DURUST SAMIMI CIDI MANFATSIZ BI HANIM EFENDIYLE TANIŞMAK ISTIYORUM SERMYEMIZ SEVGIMIZ OLCAK SEVMEK VE SEVILMEK EN GUZEL DUYGUDUR IL FARKETMEZ YETERKI DURUST OLSUN

  • salih
    17 Kasım 2013 - 08:19 | Permalink

    ben salih 22 yasında 180 boyunda mawi gözlü çok yakışıklı biriyim knusmak ısteyen ve gercekten cıddı dusunen bayanlar tel numaram

  • tuncer
    09 Aralık 2013 - 19:54 | Permalink

    36 yaşında, çok açık yeşil gözlü 30 yaşlarında gösteren, 1,80 boyunda bir beyim. aradığım kriterler çalışkan, becerikli, saçmalık derecesinde kıskanmayan yaşamayı seven biri tanışmak istiyorum.

  • ceylan
    12 Aralık 2013 - 21:33 | Permalink

    Mrhblar bn ceylan 21 yasnda dulum kendime gore bir bey ariyorum dediyimi yapsn yeterlidir arayn knsalm weya msj bkliyorum byler

  • aldo
    20 Aralık 2013 - 19:12 | Permalink

    Merhaba ben yalniz birim , bir evlilik yaptim bir bayanla tanismak istiyorum , basel, baseland zurich olabilir veya isvkcfenin dag koyude, ben baselanda yasiyorum,
    Tanismak uzre hoscakalin.

  • 28 Aralık 2013 - 18:24 | Permalink

    merhaba ben mustafa yalnız bırım istanbulda bir hotelde kaliyorum amacım bu hotelden cıkmak ve ıyı niyetli bi bayanla tanismak onunla beraber bır evde oturmak yasamak istiyorum kira parasınıda verıyorum tabıkı haber bekliyorum ????

  • 08 Ocak 2014 - 15:00 | Permalink

    Slm ceylan ben esk den sukru sizinle danismak istiyorum benim yasim 24 boyum 180 kilom 75 tanismak istiyorum kabul ederseniz ben erkonuda cittiyim ve ozelliklerim sunlar ve benim sigaram var alkol kullanmiyorum kahve aliskanligim yok evden ise isten eve ve ailemle oturup evde onlarla vakit gecirmeyi seviyorum ve gezmeyi severim szden cevap bekliyorum numarami vereyim arayin yada bana mesaj hatabilirsin Ben sizi ararim olurmu ceyda

  • ömer
    15 Ocak 2014 - 00:21 | Permalink

    MRB BEN ANTALYADAN YAS 39 ANTALYA VE CEVRESINDEN BAYANLA TANISMAK ISDIYORUM ISDEYENLER TLF NOYU ARAYABILIRLER YADA CALDIRIN GUVEN NE BILIRSINIZ .GÖRÜSMEK ÜZERE

  • emre
    15 Ocak 2014 - 00:55 | Permalink

    mrb ceylan hanım eskişehirden emre sizinle ciddi anlamda tanışmak istiyorum yaşım 21 msjnızı beklirum numaramı verimmsj atın yada arayın yeter

  • adem
    28 Ocak 2014 - 10:47 | Permalink

    slm ben adem 25 yasindayim ciddi biriyle evlenmek istiyourm evlenmis bosanmıs olabilir 20 ve 32 yas arası bayanların aramalarını bekliyourm maddi durumum iyi yurt dısında da araya bilirler

  • emrah
    18 Şubat 2014 - 09:49 | Permalink

    Mrb adım emrah 29 yaşındayım dulum istanbulda yaşıyorum tek basina evim var kira arabam var düzenli bi işim var bi bayan arıyorum ciddi olsun

  • behçet
    19 Şubat 2014 - 15:03 | Permalink

    öncelikle herkese merabalar ben hatay-iseknderun dan behçet yaşım 22 ileriye dönük bir hayat yaşıyacağım hayat arkadaşı arıyom buluttepe@hotmail.com ulaşmak isteyen buradan ulaşabilirler

  • sakaryalım
    21 Şubat 2014 - 18:22 | Permalink

    merhabalar ben sakaryada yasıyorum yasım 24 ılerıye yonelık dusunen sakarya ve cevresı tercıhımdır durust sevmesını bılen bır bayanla tanısmak ıstıyorum lutfen kafa gececekler aramasın sadece gercek askı arıyorum umarım burda bulurum beklıorum :)

  • Ozan
    10 Mart 2014 - 12:37 | Permalink

    Ben ozan bursa mustafa kemalpaşda yasıyorum 20 yasındayım kendime güvenir ve bakımlı biriyim sporcuyum. bilgilenen bayanlar eposta csozann@gmail.com ulaşabilirsiniz

  • mine
    22 Mart 2014 - 11:04 | Permalink

    buzamana kadar uzuldum artık uzulmek ve aglamak deyıl gulmek mutlu olmak ıstıyorum her gıbı bende sızce çok şey mı ıstıyorumm ben cıttıy olanlar arasın yasım 29 bı evlılık yaptım ve bıttı şimdıyse yenı hayat kurmak duzen kurmak zourundayım herkez gibi

  • erkan
    28 Mart 2014 - 07:34 | Permalink

    mrba ben ıstanbuldan 30 yasında dulum yakışıklı sempatik bakımlı bırıyım cıdı düşünen bayanların msjnı bekılyorum yur dışıda ola bılr İstanbul_hazar@hotmail.com

  • fatih
    06 Nisan 2014 - 06:01 | Permalink

    Slm mine bende bir evlilik yaptim ama iki yüzlülük yapti boşaniyom benimle hic ciddi olmadi ben ciddi güleryüzlü evhanımla tanışip evlenmek istiyom evimin sultanini ariyom ama bulamiyorum ben şahsen boluluyum evim var ama arabam yok inşaallah birgün oda olur ben ümraniyede oturuyom kötü alışkanligim yok şükürler olsun tanisalim

  • sibel
    07 Nisan 2014 - 19:56 | Permalink

    selam ben sibei yas 24 boy168 kilo 54 sarisinim yesil goz didi evlilik dusunuyorum ararsanis sevinirim benim durdan bana ulasa bilirsiniz

    • barış
      29 Nisan 2014 - 14:25 | Permalink

      merhaba sibel seninle tanışmak istiyorum ben ciddi düşünmek isterim seninle bi görüşüp konuşalım tabi uygun görürsen sana numaramı bırakıyorum ararsan sevinirim

  • gökhan
    08 Nisan 2014 - 19:08 | Permalink

    slm ben gökhan eskişehirde otumaktayım 1.60 boyunda 52 kilo esmerim 32 yaşındayım ciddi ve seviyeli bi bayanla evlenmek istiyorum

  • yılmaz
    09 Nisan 2014 - 23:33 | Permalink

    merhaba ben yılmaz yas 34 172 boy esmer tenli karakas karagözlü bir erkegim malulen emekli askerı personelim 20 ila 30 yas arası bir bayanla tanısıp evlenmek istiyorum kendim dulum dul veya hic evlenmemıs bir bayan olabilir ankarada oturuyorum evim arabam var lutfen ciddi olanlar msj yazsın veya cagrı atsın ben sıze donucem sımdıden tesekkuredderım.

    • öznur
      11 Nisan 2014 - 21:37 | Permalink

      merhaba ben öznur 32 yaşındayım dulum kocaelide yaşıyorum 1 ay önce ankaradaydım eniştem asker boyum 180 esmer ela gözlü siyah saçlı genç görünümlü bir bayanım 5 aydır dulum yanlızlığıma son vermek istiyorum konuşmak istiyorum.

      • hasan
        13 Mayıs 2014 - 18:13 | Permalink

        Öznur hanım gerçekten tanışmak istersen beni ara seninle konuşalım sana t şunu bilki beni mattiyat sıkıntım yak seninle ileriye donuşuk evlilik yapabilirim

      • mehmet
        15 Mayıs 2014 - 19:00 | Permalink

        öznur hanım bende sizin gibi bir dost arıyom bende yanlızım ve çok sıkılıyom 35 yaşındayım 174 boy sizinle tanışmak isterim sizde tanışmak isterseniz bana mesaj atmanız yeterli sizden mesaj bekleyecem

      • umut
        31 Temmuz 2014 - 02:40 | Permalink

        mrb öznür hayata dürüstce güvenle samimice mutlu huzurluk sağlıklı bir bicimde varım dyrsan eğer lütfen ekle knşlm tnşlm
        adresim: umutluyol@hotmail.com ekle öznür tşk edrm

      • murat
        07 Ağustos 2014 - 15:27 | Permalink

        selam ben sakaryadan murat 33 yasındayım esimden yenı ayrıldım seviyelı bır ılıskı arıyorum sarısın mavı gozlu 1.83 boyunda beyaz tenlı bakımlı bır beyım gorusmek ısteyen bayanları beklıyorum

      • adem
        16 Ağustos 2014 - 09:15 | Permalink

        Selâm ben adem benimle arkadaşllk yaba bile çek bir bayan yokmu güzel olmuş çirkin olmuş hicvarketmez yeterki içi güzel olsun

  • atakan
    13 Nisan 2014 - 10:25 | Permalink

    merhaba ayşe seninle tanışmak istiyorum adım atakan mutlaka bana ulaşmaya çalış bende allah korkusu var hadi bekliyorum ayşe

  • mehmet
    16 Nisan 2014 - 13:40 | Permalink

    ben adanada yaşiyorum 24 yaşındaiym 85 kilo boy 178 bayan arkadaş arıyorum yaş farkı çok onemli değil uzun ilişki ve imam nikah yapmak istiyorum

  • burak
    17 Nisan 2014 - 08:11 | Permalink

    Kumral mavi gozlu 1,70boy 69kilo sporla ilgileniyorum gezmeyi seviyorum dolasmayi seviyorum bekledigim sevgi yalansiz olcak ona canimi veririm

  • ali
    01 Mayıs 2014 - 17:37 | Permalink

    ben cafer ben 60 yaşında sumer banktan emekliyim benim hanımım vefat etti cidi evlenmeyi duşynuyom ticartle de yapıyom beni icdi duşunen varsa goruşe biliriz beklerim selamlar

  • serkan
    03 Mayıs 2014 - 20:27 | Permalink

    benim eşim büyük bir trafik kazasında vefat etti bana sırdaş dost olabilecek bayanlar arıyorum…
    serkan_baba31@outlook.com

  • cihan
    11 Mayıs 2014 - 01:11 | Permalink

    merbalar ben cihan ist gayet acık ve net yzıyom cidi olanlar görüşlerini tanışmak isterseniz meyil beklerim tsk msn..cihanguner58@hotmail.com

  • serkan
    17 Mayıs 2014 - 03:12 | Permalink

    adım serkan bayan arkadaş arıyorum yş 20ve 25 olur ama zonguldak ereglide olsun benim yaşım 30 fabrikada calışıyom evlilik kurmak icin bayan arıyorum ister mesaj at ben ararım ismini yaz mesaj olarak selamlar

  • efkan
    22 Mayıs 2014 - 02:29 | Permalink

    Slm herkese BN ankaradan Efkan 21 yasinda ciddi bir bayan ariyorum aile krizi saygili dgru dürüst bi hanfendi ile tnismk istyrum

  • Ferhat
    25 Mayıs 2014 - 15:37 | Permalink

    Merhaba Ben Ferhat Amasya da İkamet Ediyorum. Seviyeli,Ciddi Ve İleriye Yönelik Ciddi Düşünen Bayanlardan Mail Bekliyorum…15.05.1984 Doğumluyum.Yaşımdan Küçük Bayanlarla İlgilenmiyorum. emirkan_atasoy@hotmail.com

  • mehmet
    01 Haziran 2014 - 21:46 | Permalink

    mrh bayanlar ben afyondan mehmet yaş 28 boy 1.72 kilo 70 esmer siyah gözlü biriyim eşimden 4 ay önce anlaşamazlıktan dolayı ayrıldım hayatıma gercekçi ve güvenilir bir bayanla son vermek istiyorum ama şunu bilinki allah rızası için benim 2 yavrum var önce yavrularıma annelik sonra bana eşlik yapacak bir bayanla evlilik yolunda yürümek istiyorum ilgilenenler için teşekkür ederim

  • saban
    08 Haziran 2014 - 11:21 | Permalink

    ismim şaban ist yaşıyorum durus olan bir bayan arkadaş arıyom önemli olan insanın güzelliyın deyil ic güzelliyı önemlidır benim icin insanın dış görünumu önemli deyil ic görunumu önemlidir

  • ali
    09 Haziran 2014 - 12:17 | Permalink

    merhaba 1981 dogumlu 1-85 esmer 70kılo kendi işimle ilgilenıyorum zaman takıntım yok izmir cevresı ve yakın yerlerınden sevıyelı duzgun temız bayanlarla arkadaslık kurmak ıstıyorum

  • mehmet
    16 Haziran 2014 - 15:09 | Permalink

    slm bem mehmet beni sadece citti anlamda evlilik düşünen bayanlar arasın lütfe çünkü benim niyetim çitti boş sözlerle gecireck zamanım yok niyeti benim gibi mutlu bir yuva kurmak niyetinde olan bayanlar arasn ltfn her ilden olur yaş sınırım yok bir evlilik gecirmişte olabilir.yeterki türüst olsun.

  • Mehmet
    21 Haziran 2014 - 01:22 | Permalink

    Slm ben antalyaliyim ileriye yönelik citti düşünen bayan arkadas arıyorum yaş28 boy 1.72 klo 70 kendi işimle uğraşıyorum işim fide pazarlaması dürüst bayanların aramasını bekliyorum

  • Ayhan
    22 Temmuz 2014 - 04:04 | Permalink

    Mail adresim olmadigindan telefon yazabilirim 23 yasinda bekarim
    1.95 boy esmer tenliyim ciddi düşünen bayanlarla tanismak isterim

  • Sefa
    03 Ağustos 2014 - 15:56 | Permalink

    Merhabalar bayanlar ankara da yanlız yaşıyorum inşaat mühendisi yim birkez evlilik yaptım esimden ayrıldım yanlız lık zor evlilik düşünüyorum benim gibi düşünen bayanların telefonlarını bekliyorum ..

  • umut
    16 Ağustos 2014 - 22:47 | Permalink

    Mtb ben umut 25 yaşındayım ciddi bir beraberlik kurmak isteyen bana ulaşabilirsiniz ciddi düşünmeyen Aramasin kalp kırmaya gerek yok . Umarım aradığım insanı bulurum bulursunuz

  • ilhan
    17 Ağustos 2014 - 17:22 | Permalink

    Bn ilhan yaşım 24 istanbulda yaşıyorum evlilik düşünen ciddi bayan arkds arıyorum istanbuldan olması tercihim boy 1.78 kg 60 esmer kahve gözlüyum

  • mustafa
    25 Ağustos 2014 - 10:44 | Permalink

    Merhaba bayanlar ben 29 yaşında bekarım evlenmek isteyen bayanların telefonlarını bekliyorum ciddi olanlar arasın dul bekar fark etmez arayın bayanlar beklıyorum..

  • Serkan
    27 Ağustos 2014 - 11:35 | Permalink

    24 yasında karadeniz bölgesindeki bayanlar yas sınırı yok concono@windowslive.com serkan coşkun ekleyın tanısalım

  • Bir Cevap Yazın

    E-posta hesabınız yayınlanmayacak.

    Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    bayanarkadasariyorum.org